marți, 2 martie 2021

I-TI MAI ARDE DE STAT DEGEABA IN INDIA ACUM?

 HOPAAA! A dat si ea de creu, eu , una sunt satula de greu , e bine acolo o intreb ca i-a uite ce zic astea de la noi ca ca-m trebuie sa stearga prajul de pe acasa, ca sa facut noroi!:))

Iulia Vântur, verdict final. În decursul zilei de ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au emis motivarea în dosarul iubitei lui Salman Khan, care s-a trezit cu un proces pentru un teren pe care îl are împreună cu tatăl ei.Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Iulia Vântur, verdict final în dosarul în care era implicată

Veste bună pentru Iulia Vântur, care a câștigat recent, la Iași, procesul pe care un vecin i-l intentase ei și tatălui său. În cursul zilei de ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dat publicității motivarea sentinței emise în dosarul vedetei TV. Se pare că totul a pornit de la un teren de un hectar, din județul Iași.

Se știe că în urmă cu câteva săptămâni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis să respingă acțiunea formulată de Constantin Ursu, în contradictoriu cu Iulia Vântur, tatăl acesteia, Valentin Vântur, Geanina Ursu, Mihaela Ursu, dar și Comisia Județeană de Fond Funciar.

 LULITA, Lulia Vântur a câștigat procesul pe care vecinul ei l-a intentat, atât ei, cât și tătălui său. Tot scandalul a pornit de la un teren din județul Iași.

Magistrații Judecătoriei Iași au făcut publică motivarea sentinței emise în dosarul Iuliei Vântur.

Magistrații ieșeni au emis ieri motivarea în dosarul vedetei TV! Iubita lui Salman Khan s-a trezit cu un proces pentru un teren pe care îl are împreună cu tatăl ei.
Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins acțiunea formulată de Constantin Ursu, în contradictoriu cu Iulia Vântur, tatăl acesteia, Valentin Vântur, Geanina Ursu, Mihaela Ursu, dar și Comisia Județeană de Fond Funciar.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate. Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, au afirmat magistrații ieșeni.
Totuși, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

De unde a pornit scandalul

Procesul Iuliei Vântur a început pe 1 august 2019. Prin acțiunea formulată, reclamantul Constantin Ursu a solicitat instanței ieșene să constate nulitatea absolută parțială a titlului de proprietate emis pe 5 martie 1993, cu privire la includerea printre beneficiari al lui Valentin Vântur, cu consecința înlăturării / radierii acestuia din titlul de proprietate, nulitatea absolută parțială a contractului de partaj voluntar autentificat pe 28 septembrie 1993, cu privire la lotul cuvenit tatălui vedetei TV, precum și nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat pe 31 martie 2008, încheiat între Valentin și Iulia Vântur.

„Sunt moștenitorul legal al autorilor C.U., decedat pe 23 februarie 1978, și M.U., decedată pe 30 iulie 1987. În această calitate, împreună cu fratele meu, M.U., decedat de pe 12 septembrie 2010, fără moștenitori legali, sunt singurul moștenitor. Am formulat o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate înregistrată pe 23 martie 1991, prin care am solicitat reconstituirea și eliberarea titlului de proprietate pentru suprafața de 1,00 ha de teren, deținută de autorii mei anterior colectivizării. Prin Hotărârea nr. 63 din 9 august 1991, s-a dispus validarea cererii mele, fiind înscriși în Anexa 3 cu suprafața de 1,00 ha teren”, a relatat ieșeanul Constantin Ursu.

Ce a spus ieșeanul care i-a intentat procesul familiei Vântur

Reclamantul Constantin Ursu a susținut că membrii familiei Vântur ar fi obținut pe nedrept acel teren.

„Ulterior, în urma unor manevre dolosive, pârâtul Valentin Vântur, cu complicitatea autorităților locale, s-a procedat la eliberarea titlului de proprietate dedus judecății, fiind inclus în acesta și sus-numitul, deși nu a formulat cerere de reconstituire a dreptului de proprietate și, mai ales , nu are nicio calitate după autorii mei”, a subliniat ieșeanul Constantin Ursu.
Acesta a adăugat că Valentin Vântur nu ar fi formulat vreo cerere de reconstituire a dreptului de proprietate și că acesta ar fi fost înscris în mod eronat pe titlul de proprietate.

„Cum, în cauză, pârâtul Valentin Vântur nu are calitate de moștenitor și nu a formulat vreo cerere de reconstituire a dreptului de proprietate, consider că a fost înscris în mod nelegal pe titlul de proprietate”, a adăugat reclamantul.
Pe 28 decembrie 2006, acesta s-a plâns chiar la OCPI Iași că, din suprafața totală de 2.647 mp, cât i-a revenit în urma unui partaj voluntar, îi lipsește suprafața de 229 mp, aceasta din urmă ar fi fost ocupată abuziv de Valentin Vântur, ridicând un gard pe lungimea liniei de hotar dintre cele două proprietăți.

Ce au cerut Iulia Vântur și tatăl ei

La rândul lor, Valentin și Iulia Vântur au depus la dosar o întâmpinare. În plus, vedeta TV și tatăl ei au formulat o cerere reconvențională.

„Solicităm respingerea cererii, ca nelegală și netemeinică. Sub aspect reconvențional, cerem să se constate nulitatea absolută a titlului de Proprietate din 5 martie 1993 în totalitate și în ceea ce-i privește pe cei doi titulari înscriși pe acest titlu, respectiv A.A. și M.U. De asemenea, solicităm obligarea reclamantului-pârât Constantin Ursu la plata cheltuielilor de judecată. Situația de fapt descrisă de reclamant nu este nici pe de parte adevărată!

Tatăl meu nu a avut vreo contribuție la înscrierea sa pe titlul de proprietate, dar, din dorința de a prezenta o situație ce ar presupune propria culpă, se dorește atragerea răspunderii sale.
Inițiativa înscrierii pe titlul de proprietate i-a aparținut în totalitate reclamantului Constantin Ursu, motivat de faptul că, la acea dată, erau în relații de prietenie si el a venit cu propunerea de a fi înscris pe acest document, în fapt, aceasta constituind în accepțiunea sa, o vânzare – cumpărare a terenului, partea de înțelegere ce îi incumbă pârâtului, fiind de a-l ajuta să-și construiască o casă de locuit, materiale și manoperă, ceea ce a și făcut.

Toate faptele și actele juridice ulterioare confirmă această înțelegere, inclusiv contractul de partaj autentificat pe 28 septembrie 1993, prin care părțile au înțeles să sisteze starea de indiviziune și să-și împartă terenul prin bună înțelegere, iar reclamantul din prezenta cauză era pe deplin conștient că cedează parte din acest teren, ca o contraprestație a celor realizate de pârât”, a susținut Iulia Vântur, prin avocat, în fața instanței ieșene.

Tatăl vedetei, șantajat

Vedeta TV a adăugat că reclamantul a continuat ani de-a rândul să îi ceară tatălui ei diverse sume de bani, ajungând până la a-l șantaja cu propria sa faptă, susținând că îi va lua terenul.

„Acesta este și motivul pentru care, pe 2 octombrie 2014, el a solicitat și a primit de la pârât suma de 15.000 de lei, pretinzând că se stinge oricare pretenție bănească, drept urmare a partajului voluntar realizat conform contractului autentificat pe 28 septembrie 1993, sens în care a dat și o declarație notarială”, a adăugat Iulia Vântur, prin avocat.

Iulia Vântur, vedetă internațională după ce a plecat din Iași

La final, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins acțiunea formulată de Constantin Ursu. Amintim că Iulia Vântur a început să-și facă un nume la Bollywood. Vedeta a primit un rol într-un film de lung-metraj, apare în emisiuni de televiziune și show-uri mondene, iar relația ei cu superstarul Salman Khan ține prima pagină a marilor ziare din India.
Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980, în Iași. Ea este prezentatoare de televiziune, actriță și model. Timp de un deceniu, ea a fost prezentatoarea știrilor la o televizune națională. Ieșeanca a luat numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, Iulia Vântur fiind considerată una dintre puținele vedete TV care au prezentat numai emisiuni live.

 

Reclamantul a solicitat instanţei constatarea nulităţii absolute parțiale a titlului de proprietate emis pe 5 martie 1993, cu privire la includerea printre beneficiari al lui Valentin Vântur, cu consecința înlăturării / radierii acestuia din titlul de proprietate, nulitatea absolută parțială a contractului de partaj voluntar autentificat pe 28 septembrie 1993, cu privire la lotul cuvenit tatălui vedetei TV, precum și nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat pe 31 martie 2008, încheiat între Valentin și Iulia Vântur, relatează bzi.ro

Sunt moștenitorul legal al autorilor C.U., decedat pe 23 februarie 1978, și M.U., decedată pe 30 iulie 1987. În această calitate, împreună cu fratele meu, M.U., decedat de pe 12 septembrie 2010, fără moștenitori legali, sunt singurul moștenitor. Am formulat o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate înregistrată pe 23 martie 1991, prin care am solicitat reconstituirea și eliberarea titlului de proprietate pentru suprafața de 1,00 ha de teren, deținută de autorii mei anterior colectivizării. Prin Hotărârea nr. 63 din 9 august 1991, s-a dispus validarea cererii mele, fiind înscriși în Anexa 3 cu suprafața de 1,00 ha teren”, a relatat ieșeanul Constantin Ursu.

În urmă cu câteva săptămâni, judecătorii ieşeni au respins acțiunea formulată de Constantin Ursu, în contradictoriu cu Iulia Vântur, tatăl acesteia, Valentin Vântur, Geanina Ursu, Mihaela Ursu, dar și Comisia Județeană de Fond Funciar având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate.

Încă din 2006, Ursu reclamase la OCPI Iași faptul că, din suprafața totală de 2.647 mp, cât i-a revenit în urma unui partaj voluntar, îi lipsește suprafața de 229 mp. Potrivit declaraţiilor acestuia, această suprafaţă lipsă ar fi fost ocupată abuziv de Valentin Vântur. Tatăl Iuliei Vântur ar fi delimitat cele două proprietăţi printr-un gard.

 

La rândul lor, Iulia Vântur şi tatăl ei au înaintat instanţei o cerere prin care au formulat pretenții împotriva reclamantului în legătură cu acţiunea aflată pe rolul instanţei. În cerere se arată faptul că Valentin Vântur şi Constantin Ursu au fost prieteni, terenul a fost, de fapt, împărţit între ei de comun acord, reclamantul fiind conştient de faptul că cedează acel hectar de teren.

Solicităm respingerea cererii, ca nelegală și netemeinică. Sub aspect reconvențional, cerem să se constate nulitatea absolută a titlului de Proprietate din 5 martie 1993 în totalitate și în ceea ce-i privește pe cei doi titulari înscriși pe acest titlu, respectiv A.A. și M.U. De asemenea, solicităm obligarea reclamantului-pârât Constantin Ursu la plata cheltuielilor de judecată. Situația de fapt descrisă de reclamant nu este nici pe de parte adevărată! Tatăl meu nu a avut vreo contribuție la înscrierea sa pe titlul de proprietate, dar, din dorința de a prezenta o situație ce ar presupune propria culpă, se dorește atragerea răspunderii sale.

 

Inițiativa înscrierii pe titlul de proprietate i-a aparținut în totalitate reclamantului Constantin Ursu, motivat de faptul că, la acea dată, erau în relații de prietenie si el a venit cu propunerea de a fi înscris pe acest document, în fapt, aceasta constituind în accepțiunea sa, o vânzare – cumpărare a terenului, partea de înțelegere ce îi incumbă pârâtului, fiind de a-l ajuta să-și construiască o casă de locuit, materiale și manoperă, ceea ce a și făcut. Toate faptele și actele juridice ulterioare confirmă această înțelegere, inclusiv contractul de partaj autentificat pe 28 septembrie 1993, prin care părțile au înțeles să sisteze starea de indiviziune și să-și împartă terenul prin bună înțelegere, iar reclamantul din prezenta cauză era pe deplin conștient că cedează parte din acest teren, ca o contraprestație a celor realizate de pârât”, a susținut avocatul Iuliei Vântur în fața instanței ieșene.

Potrivit apărătorului părţii reclamate, Ursu a continuat ani de-a rândul să îi ceară bani tatălui Iuliei, ba chiar l-a şantajat cu propria lui faptă.

 „Acesta este și motivul pentru care, pe 2 octombrie 2014, el a solicitat și a primit de la pârât suma de 15.000 de lei, pretinzând că se stinge oricare pretenție bănească, drept urmare a partajului voluntar realizat conform contractului autentificat pe 28 septembrie 1993, sens în care a dat și o declarație notarială”, a adăugat avocatul Iuliei Vântur, potrivit bzi.ro

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu