vineri, 9 aprilie 2021

A INCEPUT MUNCA CATIVA:BollyBuzz: Akshay Kumar laudă SECRET pe Kangana Ranaut; Salman Khan sugerează o întârziere „RADHE”


De la Kangana Ranaut, afirmând că Akshay Kumar a lăudat-o pentru „Thalaivi”, până la Salman Khan, sugerând o întârziere „Radhe”, Farhan Akhtar lucrează în secret la lucruri minunate și multe altele, iată cele mai tari titluri ale zilei. Kangana Ranaut s-a întors la balansarea titlurilor noastre, mai ales după ce a spus că a primit apeluri de la diverși actori care o laudă pentru „Thalaivi”. 
Una dintre aceste vedete se întâmplă să fie Akshay Kumar, care a lăudat-o la cer „dar, spre deosebire de filmele Alia și Deepika, nu o pot lăuda în mod deschis. Tera mafiotă de film ", a afirmat ea. În timp ce se ocupa de ea, ea s-a complăcut chiar și într-o mică gândire de dorință și a spus:"
 Doresc ca o industrie a artei să poată fi obiectivă când vine vorba de artă și să nu se răsfețe cu jocul de putere și politica când vine vorba la cinema ... " În continuare, l-am avut pe Salman Khan, care a lăsat să se înțeleagă că s-ar putea să nu aibă eliberarea Eid pentru al doilea an consecutiv. Vedeta, care și-a rezervat întâlnirea cu publicul și a asigurat o lansare cinematografică pentru „Radhe: Your Most Wanted Bhai”, a sugerat că filmul ar putea fi amânat din cauza situației actuale de pandemie. „Încercăm tot posibilul să lansăm„ Radhe ”pe Eid, dar dacă acest blocaj va continua, s-ar putea să trebuiască să îl împingem pe următorul Eid”, a spus el, oferind în același timp fanilor un motiv bun să rămână acasă și să stea în siguranță „Dacă cazurile scad și oamenii se îngrijesc de ei înșiși și poartă măștile, mențin distanțarea socială, nu încalcă legile pe care ni le-a pus guvernul, atunci cred că acest lucru se va stinge foarte curând și va avea „Radhe” în cinematografele de pe Eid. " Ai nevoie de un motiv pentru a rămâne acasă, Salman ne-a dat doar cinci. În timp ce albinele noastre erau în afara orașului și colectau toate bârfele suculente, am surprins Tiger Shroff în personajul pentru „Heropanti 2”. Potrivite și cizmate și picurând cu swag, am surprins imaginile exclusive ale stelei care trage pentru filmul său de acțiune. Surse au vărsat ceaiul și au spus: „Totul a decurs foarte bine.„ Heropanti 2 ”a început foarte bine pe o notă foarte pozitivă, iar Tiger era în elementul său de pe platou.” 
 BollyBuzz: Akshay Kumar SECRETLY praises Kangana Ranaut; Salman Khan hints at a 'RADHE' delay
În timp ce Tiger dă cu piciorul unui băiat rău în golf, albinele noastre au aflat în exclusivitate că Farhan Akhtar este în secret pe ceva minunat. Am aflat că Akhtar a lansat un proiect internațional sub Marvel Studios !!! E timpul să îmbraci aceste pelerine, pentru că este deja staționat la Bangkok, alături de o distribuție internațională și un echipaj. Deși detaliile proiectului sunt strict împachetate, puteți conta pe această albină pentru a vărsa ceaiul peste tot acesta ... în cele din urmă. Înapoi în orașul B, am aflat că filmarea viitoarei serii web „Anamika” a lui Vikram Bhatt, cu Sunny Leone și Sonnalli Seygall, a lovit un obstacol. Proiectul a devenit cel mai recent hit al valului COVID. Khabris-urile noastre ne spun că băieții și coaforul de la Sunny și Sonnalli au fost pozitivi pentru covid-19. Aceasta se adaugă celorlalte două cazuri raportate în rândul membrilor echipajului. Toate acestea l-au obligat pe Bhatt să ceară oprirea filmărilor. Scenariul: Karen Pereira Voice over de: Shirley Thachil Editat de: Jayesh Patel

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu