vineri, 9 aprilie 2021

INCEPE PARTE 3

Marți seară, Katrina Kaif a mers pe rețelele de socializare pentru a anunța că a dat test pozitiv la coronavirus. Dezvoltarea a avut ca rezultat îngrijorarea fanilor și a mass-mediei de sănătatea ei, unele chiar speculând despre soarta thriller-ului de spionaj plin de acțiune, Tiger 3, care se află în prezent la etajele din Mumbai. Pentru cei care nu știu, Salman Khan împreună cu Katrina filmează pentru T3 din 8 martie. Am aflat exclusiv că filmarea acestei regizorii Maneesh Sharma continuă așa cum era planificat cu Salman Khan la studiourile Yash Raj din Mumbai. „Katrina a filmat pentru Tiger 3 cu o săptămână în urmă și este programată să se alăture din nou de la sfârșitul lunii aprilie pentru câteva zile. Aceasta a fost întotdeauna o parte a planului de filmare original al filmului, așa că nu există nici o întârziere în filmarea lui Tiger 3. 

 

În prezent, Salman își termină porțiunile solo cu Maneesh și filmarea se desfășoară în plină desfășurare ” sursa, adăugând în plus că toate protocolele Covid-19 au fost respectate strict în incinta studiourilor Yash Raj. Katrina a filmat pentru Tiger 3 cu o săptămână în urmă și este programată să se alăture din nou de la sfârșitul lunii aprilie pentru câteva zile. 4Ea a avut întotdeauna această pauză în primul program al filmului - „De la igienizarea constantă, până la masca obligatorie și testul Covid la intervale regulate pentru distribuție și echipaj, Aditya Chopra urmează măsuri stricte pe platou pentru a fi în siguranță și pentru a evita orice fel de cadere. Toate seturile și echipamentele sunt de asemenea igienizate de mai multe ori pentru a reduce posibilitatea răspândirii virusului. Tot guvernul. liniile directoare prescrise sunt respectate cu strictețe pe seturi ”, a adăugat sursa. În afară de Tiger 3, un alt film de acțiune mega buget, Pathan cu Shah Rukh Khan, John Abraham și Deepika Padukone este filmat în prezent în studio și aceleași protocoale covid sunt urmărite și pe acel set. Tiger 3 îl prezintă pe Emraan Hashmi ca antagonist, cu toate acestea, detaliile personajului său au fost ținute sub acoperire completă pentru moment. Prima parte a francizei a fost condusă de Kabir Khan în 2012, urmat de Ali Abbas Zafar în 2017 și acum, Maneesh Sharma în 2021.

 Interesant este faptul că cele două părți anterioare au fost grozave blockbustere la lansarea lor, și același lucru este de așteptat din a treia și franciza, despre care se spune că este cel mai mare film de acțiune din Bollywood. Rămâneți la curent cu Pinkvilla pentru mai multe astfel de știri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu