duminică, 4 aprilie 2021

Guvernul din Maharashtra a luat o decizie de a închide sălile de cinema pentru a aduce al doilea val COVID-19 sub control. Acest lucru ar putea ajunge acum la deciziile filmelor majore care erau gata de lansare.

Până la al doilea val al COVID-19, am văzut o mare creștere în cazurile de coronavirus și, la fel ca oamenii obișnuiți, a afectat industria divertismentului într-o măsură majoră. Cu câteva luni în urmă, am văzut guvernul Maharashtra care permitea sălilor de cinema să funcționeze la o capacitate de 50 la sută, ceea ce le oferea producătorilor un oftat de ușurare și au rezervat datele de lansare ale filmelor lor în așteptare. Dar astăzi guvernul a anunțat noile restricții, unde sălile de cinema, teatrele și multiplexurile vor fi închise pentru accesul publicului, pentru a aduce cazurile sub control până la notificarea lor nouă.

În timp ce aceste știri ne-au dezamăgit ca amatori de filme, continuă să le ofere producătorilor de filme un moment dificil. Mulți producători sperau că odată cu lansarea lui Radman: Your Most Wanted Bhai și Thalaivi a lui Kangana Ranaut , cu Salman Khan , box office va fi martor la un impuls, dar, analizând scenariul actual, se pare că încă o dată producătorii vor schimba lansarea data proiectelor lor respective

Un expert din industrie ne spune că producătorii nu vor dori să-și lanseze proiectele în acest scenariu. „Nu este un oraș care urmează noile restricții, ci un stat întreg. Și Maharashtra a jucat întotdeauna un rol important atunci când vine vorba de colecțiile de box office ale filmelor hindi. Cu această nouă decizie, vor suferi Thalaivi de Kangana Ranaut, Radhe de Salman Khan și Stayamev Jayate 2 de John Abraham . Cel mai bine va fi dacă datele de lansare vor fi revizuite. "Vorbind despre Radhe: Bhai cel mai dorit, filmul este regizat de Prabhudheva și are, de asemenea, rolul Disha Patani , Jackie Shroff , Gautam Gulati și Randeep Hooda în roluri esențiale. Pe de altă parte, Thalaivi, care este regizat de AL Vijay, îi prezintă și pe Arvind Swami și Bhagyashree în roluri esențiale.

 Bharat Box Office Day 1: Salman Khan-Katrina Kaif Film Gets Bumper Opening,  Earns Rs 42.30 Croreps : poza nu are treba cu ce am spus e din BHARAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu