duminică, 4 aprilie 2021

Salman Khan va juca în remake-ul hindi al filmului Master Vijay Tamil?

Blockbusterul tamil care a avut o lansare în teatru, a avut „Thalapathy” Vijay și „Makkal Selvan” Vijay Sethupathi în rolurile principale, iar urmărirea pisicilor și a șoarecilor a reușit să cucerească publicul și criticii. A apărut pe ecrane pe 13 ianuarie și a apărut ca un mare succes în Tamil Nadu și în statele telugu, în ciuda restricțiilor Covid-19.

 

 Cu toate acestea, versiunea dublată în hindi s-a dovedit a fi un „dezastru”, deoarece nu a fost promovată bine. Potrivit ultimelor rapoarte ale Pinkvilla, echipa Master este dornică să aibă superstarul din Bollywood, Salman Khan la bordul filmului. „Murad și echipa Endemol au avut câteva întâlniri cu Salman Khan în ultimele 30 de zile, pentru a discuta despre Master cu el. Lui Salman i-a plăcut conceptul filmului și a manifestat un interes deosebit, totuși, așteaptă ca echipa Maestrului să vină la el cu un scenariu legat în hindi, deoarece o mulțime de elemente din originalul tamil trebuie să fie modificate pentru a se potrivi. sensibilitățile publicului Bollywood ”, a dezvăluit o sursă apropiată de dezvoltare. 

„Aura și personalitatea lui Salman se potrivesc cel mai bine rolului de Maestru și exact asta au simțit și factorii de decizie. Discuțiile sunt în faza foarte naștere, iar Salman va lua decizia de a face sau de a nu face filmul doar după ce a auzit narațiunea scenariului. Echipa Master lucrează în prezent la rescrierea scriptului - modificând a doua jumătate a originalului și editând porțiunile destul de lungi pentru a menține timpul de rulare sub control în hindi.

 Următoarea narațiune cu Salman se așteaptă să aibă loc în câteva luni ”, a adăugat sursa. Între timp, Salman se pregătește pentru lansarea lansării sale Eid 2021, Radhe, a cărui remorcă teatrală se așteaptă să ajungă în curând în lumea digitală. În prezent, el se află într-o pauză de la filmarea Tiger 3 și se așteaptă să se alăture din nou bandei în a doua săptămână a lunii aprilie la Mumbai. Se pare că va jongla între promoțiile lui Radhe și filmările lui Tiger 3 în aprilie și mai. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu