luni, 19 aprilie 2021

Iată ce ar dori Kareena Kapoor Khan să gătească pentru Saif Ali Khan, Shah Rukh Khan, Salman Khan Kareena Kapoor Khan are o listă interesantă de feluri de mâncare pe care ar dori să le gătească pentru cei apropiați și dragi.

Kareena Kapoor Khan a realizat recent primul episod al unui show de gătit celebru, intitulat Star vs Food . Acesta a fost primul post de filmare al actorului care i-a întâmpinat pe Saif Ali Khan și al doilea copil la începutul acestui an. În spectacol, Kareena a fost plasată într-un loc pentru a-și arăta abilitățile culinare și a fost, de asemenea, chestionată cu privire la ceea ce ar dori să gătească pentru Saif, sora ei Karisma Kapoor și co-starurile ei Shah Rukh Khan și Salman Khan.

Good Newwz Actorul a dezvăluit că ea va găti unele friptură de pui sănătos și cartofi pentru friptură de Saif ca el în acest fel îi place. În timp ce ea va pregăti „uimitor biryani de oaie” pentru Karisma. Vorbind despre SRK, Kareena a spus: „Nu cred că Shah Rukh mănâncă altceva decât pui tandoori, așa că va trebui să învăț cum să gătesc pui tandoori”.

Când a fost întrebat despre Salman, Bebo a răspuns: „Complet, cum ar fi haleem, paya, lucrările, știi. El este un foodie, iubește mâncarea Lucknowi, cred.”

Kareena Kapoor Khan, Saif Ali Khan, Shah Rukh Khan, Salman Khan

Kareena a continuat spunând că nu va găti pentru prietenul ei cineast Karan Johar, afirmând: „Deoarece Karan este mereu la dietă, așa că vom purta, vom ajunge doar să discutăm”.

În ceea ce privește Malaika Arora, KKK a spus: „Pentru Malla, ar exista ca sute de feluri de mâncare, pentru că ne place același tip de mâncare. o masă chinezească ". Cred că voi prepara o masă chineză minunată pentru ea."

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu