luni, 19 aprilie 2021

Iată de ce Salman Khan și Deepika Padukone nu au lucrat niciodată împreună


Iată de ce Salman Khan și Deepika Padukone nu au lucrat niciodată împreună Fanii super-vedetelor Deepika Padukone și Salman Khan așteaptă cu nerăbdare să asiste la chimia lor fierbinte pe ecran mare de mulți ani De Rasti Amena | Actualizat: 15 aprilie 2021 1:29 pm IST Iată de ce Salman Khan și Deepika Padukone nu au lucrat niciodată împreună Salman Khan și Deepika Padukone (Twitter) Acțiune Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Reddit Messenger Mumbai: Actorii Salman Khan și Deepika Padukone sunt una dintre cele mai celebre și mai bine plătite vedete din Bollywood. Fanii vedetelor așteaptă cu nerăbdare să asiste la chimia lor fierbinte pe ecranul mare de mulți ani. S-a zvonit că Deepika și Salman au fost împerecheați unul față de celălalt în mai multe rânduri, dar proiectele au continuat să se destrame. Conform diferitelor rapoarte, Deepika, care a lucrat cu unii dintre cei mai buni actori din industrie, a respins nu doar unul, ci cel puțin șase filme alături de Salman. Se spune că lui Deepika i s-a oferit rolul principal în Jai Ho, Prem Ratan Dhan Payo, Sultan, Kick și Shuddhi, pe care atât Salman, cât și Deepika le-au respins. 
 
 Și cu siguranță te face să te întrebi de ce. Să vă spunem. Se știe de toți că Salman Khan nu lasă niciodată nici o piatră neîntreruptă pentru a distra publicul ca niciodată, iar vedeta sa este suficientă pentru a face chiar și un film prost să fie un succes. Nu este secret faptul că toate filmele sale se învârt în jurul personajului său și că nu există nicio șansă ca alți actori să-și prezinte abilitățile de actorie. Și care este probabil motivul pentru care lovitura de stat a adus Salman și Deepika nu s-a concretizat niciodată. Într-un vechi interviu cu DNA, Salman Khan a deschis de ce nu a avut niciodată șansa de a lucra cu Deepika și a spus: „Deepika este o mare vedetă, așa că trebuie să merite pentru ea să facă un film cu mine. În acest moment, nu există nimic.
 ” Și Deepika Padukone a spus despre același lucru: „Nu am spus niciodată că nu vreau să lucrez cu Salman Khan. De fapt, vreau să lucrez cu el. Dar cred că fiecare film este conform destinului. ” „Dacă se intenționează să se întâmple, se va întâmpla indiferent cât de mult lucrezi la întâlnirile tale. Se va întâmpla numai dacă trebuie, ”a spus ea. Între timp, pe plan profesional, Deepika Padukone are o serie impresionantă de proiecte în curs de desfășurare, inclusiv „83”, „Baiju Bawra”, „Fighter”, „Sanki”, „Pathan” și adaptarea indiană a lui Nancy Meyers 2015 filmul de succes de la Hollywood „The Intern” Pe de altă parte, Salman Khan așteaptă lansarea viitorului său film Radhe: Your Most Wanted Bhai, care urmează să ajungă pe ecranele de pe Eid anul acesta, 13 mai. alții în celelalte roluri esențiale. Salman va fi, de asemenea, văzut în a treia parte a francizei Tiger alături de Katrina Kaif și Emraan Hashmi. De asemenea, are rol cameo în rolul principal al lui Shah Rukh Khan, Pathan.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu