miercuri, 14 aprilie 2021

Kavita Kaushik le cere fanilor să „ignore ura inventată” după episodul cu Abhinav Shukla Kavita Kaushik și Ronnit Biswas au fost în luptă cu Abhinav Shukla și Rubina Dilaik în episodul recent „Bigg Boss 14”

 

Kavita Kaushik și soțul ei Ronnit Biswas și-au păstrat partea povestirii alături de Abhinav Shukla și Rubina Dilaik, care au aflat despre tweeturile șterse ale lui Ronnit, unde îl acuzase pe Abhinav Shukla de bețiv. Tweeturile au menționat, de asemenea, că i-a trimis mesaje murdare lui Kavita.

Kavita a declarat că i-a cerut lui Ronnit să dea jos tweet-urile, afirmând totodată că tweet-urile au crescut într-un moment de furie. Kaushik avea clar că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu problema.

Actrița a împărtășit acum o fotografie fericită cu Ronnit, numind-o „duminică fericită”. Un fan a comentat fotografia de ignorat (Abhinav). Văzând tweet-ul, Kavita i-a cerut fanului să nu „folosească aceeași limbă”.

"Mulțumesc dragă, dar dacă folosești un limbaj ca ei, atunci care este diferența dintre ei și noi. Ignoră ura inventată atunci când există adevărată dragoste și adevăr de reținut", a scris Kavita.

Bigg Boss 14

Salman Khan, care a găzduit spectacolul, a venit ca mediator la episodul „Bigg Boss 14 Weekend Ka Vaar” în care Kavita și Abhinav au venit în luptă în prezența soților lor. Khan a arătat clar că este o chestiune personală care nu ar trebui discutată mai departe la Televiziunea Națională sau în instanță.

El l-a atacat pe Ronnit pentru că a publicat pe Twitter despre viața personală a soției sale Kavita. Actorul a declarat clar că, dacă Kavita ar vrea să spună ceva, ar face-o. Kaushik și-a apărat soțul spunând că viața personală a apărut în emisiune și că el a trimis un tweet din furie. Kavita a clarificat că a primit știrile tweet-uri în decurs de o jumătate de oră de la postare, după care Salman i-a numit pe Ronnit „imatur” și „gadha”.

Salman a lăudat femeile (Kavita și Rubina) și le-a cerut bărbaților să-și ceară scuze soțiilor, ceea ce au făcut. De fapt, Ronnit și-a cerut scuze Rubinei. Apoi a spus că cuplurile vor râde de această chestiune mai târziu în viață.

După ce și-a luat adio de la colegii de casă, Salman a vorbit cu Kavita și Ronnit. La acea vreme, Kavita l-a acuzat pe Abhinav că i-a trimis mesaje după ce a băut. Ea a susținut că are dovezi ale aceluiași lucru, dar a numit-o subiect imatur și astfel l-a făcut pe Biswas să șteargă tweet-urile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu