miercuri, 14 aprilie 2021

IPL 2021: Wasim Jaffer se inspiră din vechiul tweet al lui Salman Khan înainte de deschiderea Punjab Kings împotriva RR

Punjab Kings (PBKS) este pregătit să-și deschidă campania în Indian Premier League (IPL) 2020 împotriva Rajasthan Royals (RR) pe stadionul Wankhede. Partea Punjab a fost una dintre echipele cu performanțe slabe în ultimii ani și a adăugat puțină putere de foc străină în unitatea lor de bowling.

Acum câteva ore înainte de deschiderea sezonului Regilor Punjab , Wasim Jaffer, care este și antrenorul lor de bătăi, s-a dus pe Twitter și s-a inspirat dintr-un tweet vechi al lui Salman Khan. 

Exprimându-și dorința de a câștiga, Jaffer a spus că dorește să răspundă cu un „da” la tweet-ul lui Salman Khan. Tweetul este din ediția din 2014, când Salman - care este aproape de Preity Zinta - a întrebat-o dacă franciza ei IPL a câștigat. 

Pentru sezonul 2021, PBKS a adunat o echipă puternică, deoarece echipa se mândrește cu membrii lui KL Rahul, Mayank Agarwal, Nicholas Pooran, Chris Gayle, Mohammed Shami, Jhye Richardson în rândurile lor. Sunt una dintre favoritele la câștigarea titlului în acest an.

Între timp, IPL 2021 a început, campionii în apărare Mumbai Indians (MI) pierzând în fața Royal Challengers Bangalore (RCB) cu două ghișeuri. 

În al doilea joc, Delhi Capitals (DC) a zdrobit Chennai Super Kings (CSK) cu șapte ghișeuri. În al treilea joc, Kolkata Knight Riders (KKR) a învins Sunrisers Hyderabad (SRH) cu 10 runde.

 Wasim Jaffer, Preity Zinta și Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu