miercuri, 14 aprilie 2021

Tiger cu atât mai puternic, datorită asistentului său!

Ranvir Shorey, care a jucat rolul lui Manman Salman Khan în Ek Tha Tiger, își repetă rolul în cea de-a treia tranșă a francizei de thriller spion.

Dacă cea de-a treia tranșă a francizei Tiger a lui Salman Khan va vedea o nouă față cu Emraan Hashmi venind la bord ca antagonist, va avea și câțiva jucători vechi care se întorc în universul thrillerului spion. Ranvir Shorey, care l-a interpretat pe Gopi Arya în mana lui Khan în Ek Tha Tiger (2012), își va relua rolul în Tiger 3.

Se așteaptă ca Shorey să înceapă filmările pentru porțiunile sale la studioul Yash Raj Films din Andheri săptămâna viitoare. „În timp ce Gavie Chahal, care a avut un rol proeminent în Ek Tha Tiger al lui Kabir Khan, în calitate de căpitan de secțiune al serviciilor de informații inter-servicii [ISI], a trecut la Tiger Zinda Hai [2017], personajul lui Ranvir nu a fost extins la Ali Abbas Zafar -aventura directionata. La scrierea celei de-a treia părți, producătorul Aditya Chopra și scriitorul Jaideep Sahni au decis să-l aducă înapoi ca asistent de încredere al agentului RAW Avinash Singh Rathore, interpretat de Salman. Superstarul și Ranvir vor începe prin filmarea unei secvențe de comedie cu un actor de sex feminin, urmând-o cu câteva scene cu octanie mare ”, dezvăluie o sursă comercială.

După ce planul a trecut prin mai multe runde de schimbări din cauza scenariului actual, vehiculul director al lui Maneesh Sharma a intrat în cele din urmă pe etaje în martie. Chopra speră să tragă o bucată din thrillerul de spionaj tentpole, cu Katrina Kaif în rolurile principale, la Istanbul și Dubai, atunci când situația se îmbunătățește
imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu