duminică, 4 aprilie 2021

OMUL ASTA ARE O PROBLEMA?

Vino aprilie și regele comediei al televiziunii împlinește cu un an. Da, este ziua de 40 de ani a lui Kapil Sharma astăzi și nu putem să nu ne amintim de vremurile în care comediantul talentat ne-a făcut să râdem pe toți cu glumele sale, simțul umorului înțelept și sincronizarea comică demnă de laudă. 

Cu toate acestea, aceasta este doar o parte a stelei care este Kapil Sharma. 

Omul nu este lipsit de cota sa de controverse. De fapt, unii îl numesc chiar copilul preferat al controversei, având în vedere de câte ori a făcut titluri din motive greșite. 

Iată o privire la tot timpul când Kapil Sharma s-a trezit implicat într-o controversă. Aruncați o privire:

1. Scuipatul din aer al lui Kapil Sharma cu Sunil Grover

Kapil Sharma
1/5

În 2017, actorul Sunil Grover, care a jucat rolul doctorului Mashoor Gulati în „The Kapil Sharma Show”, a renunțat la serial după o cădere destul de urâtă cu gazda emisiunii Kapil Sharma. În martie 2017, s-a raportat că a existat o altercație între Kapil și Sunil. Kapil ar fi abuzat verbal și l-ar fi agresat pe Sunil când se întorceau din Australia, unde au susținut un spectacol. După acest incident, Sunil Grover a renunțat la spectacol, pentru a nu mai reveni. 

Pe atunci, după ce vestea unei bătăi în aer între cei doi comedieni vedetă s-a răspândit ca un incendiu, Kapil i-a trimis pe Twitter scuze lui Sunil, care a publicat ulterior o declarație în răspunsul său. Declarația scria: „Bha ji !! Da, m-ai rănit profund. Lucrul cu tine a fost o experiență de învățare. Doar un sfat, începe să respecți ființele umane și în afară de animale. Toate nu au la fel de succes ca tine. Toate nu sunt la fel de talentat ca tine. Dar dacă toți sunt talentați ca tine, cine te va prețui. Deci, ai o oarecare recunoștință față de existența lor. Și, de asemenea, dacă cineva te corectează, nu abuzează de acea persoană. Abține-te de la a folosi un limbaj urât în în fața femeilor care nu au nimic de-a face cu vedeta pe care o poți purta, întâmplător călătoresc doar cu tine. Mulțumesc că m-ai făcut să realizez că a fost spectacolul tău și ai puterea de a arunca pe oricine, oricând.Ești cel mai priceput și cel mai bun din domeniul tău. Dar nu te purta ca un „Dumnezeu”. Să ai grijă de tine. Vă doresc mult mai mult succes și faimă. "



2. Eșecul lui Kapil Sharma cu Salman Khan

Kapil Sharma
2/5

Conform rapoartelor, comediantul Kapil Sharma a fost înfocat ca gazdă a Celebrity Cricket League (CCL) 4 pentru ceremonia de deschidere și intrările suplimentare ale evenimentului de cricket și a fost plătit frumos pentru asta (cred că 1,25 milioane de rupii). Dar se pare că Kapil a aruncat rabieturi și a ieșit din spectacol, lăsându-i pe producătorii Salman Khan și Sohail Khan furioși. Mai târziu, Salman a boicotat spectacolul lui Kapil și a ales Comedy Nights Bachao peste Comedy Nights cu Kapil pentru a-și promova filmul Tubelight, care a alimentat rapoartele despre o consecință dintre Kapil și Salman. Ulterior, în timpul unei interacțiuni media, când comediantului i s-a cerut să aleagă între Shah Rukh și Salman ca înlocuitor al emisiunii sale, el a ales imediat SRK în locul lui Salman. Cu toate acestea, cei doi au făcut un armistițiu, iar superstarul este, de asemenea, un producător al spectacolului de succes al lui Kapil, care este în prezent în aer liber,Spectacolul Kapil Sharma. 



3. Kapil Sharma enervat de Priyanka Chopra

Kapil Sharma s-a enervat de Priyanka Chopra
3/5

Potrivit informațiilor din presă, actrița Priyanka Chopra l-a făcut pe comediantul vedetă, Kapil Sharma, să aștepte trei ore la o funcție de premiere. Și când, după ce a așteptat atât de mult timp, actrița a spus că are nevoie de mai mult timp pentru că nu era pregătită, comediantul s-a supărat, și-a deconectat căștile și l-a aruncat pe podea spunând: „Ladies logo ka yehi problem hai, madam abhi tak tayaar nahi hain. " (Aceasta este problema cu aceste doamne, doamna nu este încă pregătită).

 



4. Fiasco BMC al lui Kapil Sharma

Kapil Sharma
4/5

Conducătorul de televiziune și comediantul Kapil Sharma au provocat o furtună pe rețelele sociale cu tweet-ul său în 2016, când a susținut că i s-a cerut să plătească o mită de 5 lakh de către un angajat al Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) „pentru că și-a făcut biroul”. "Plătesc impozitul pe venit de 15 cr din ultimii 5 ani n încă trebuie să plătesc mită de 5 lacuri la biroul BMC pentru a-mi face biroul", a scris Sharma într-un tweet pe care l-a etichetat pe premierul Narendra Modi. În următorul tweet, Kapil Sharma l-a etichetat din nou pe prim-ministru și l-a întrebat pe „yeh hain aapke achche din” (Acestea sunt zilele tale bune?). Câteva ore după izbucnirile furioase ale lui Sharma, ministrul șef al Maharashtra de atunci, Devendra Fadnavis, a trimis pe Twitter un răspuns comediantului cerându-i să ofere toate informațiile.Și premierul Modi a trimis pe Twitter un răspuns la Sharma, cerându-i să furnizeze detaliile și acțiunile promițătoare în termen de 24 de ore. În timp ce întregul episod a intrat într-o controversă deplină, doi ani mai târziu, la televiziunea națională, în timpul unui episod al emisiunii sale în care Rajkummar Rao era invitatul său,Kapil și-a încrucișat mâinile și și-a cerut scuze față de premierul pentru tweet-ul său „acche din”. 



5. Presupusul comportament greșit cu stelele feminine

Presupusul comportament greșit cu stelele feminine
5/5

Se pare că Kapil Sharma s-a purtat greșit cu mai multe vedete feminine în timpul unei petreceri după Premiile Festivalului Internațional de Film Marathi din 2015. În timp ce Kapil a negat știrile de atunci, el a distribuit mai târziu un tweet criptic pe care scria: „Cad, mă ridic, fac greșeli , Trăiesc, învăț, am fost rănit, dar sunt în viață. Sunt om, nu sunt perfect, dar sunt recunoscător :)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu