duminică, 4 aprilie 2021

S-a raportat că Salman Khan se află în prezent în plină filmare pentru unul dintre viitoarele sale filme Tiger 3, care este următoarea tranșă a uneia dintre cele mai așteptate francize ale sale.

Se speculează acum că, probabil, superstarul va jongla între finalizarea unui program de filmare pentru Tiger 3 în Mumbai și promovarea pentru lansarea lui Eid, Radhe.

Radhe urmează să apară pe 13 mai în cinematografe, iar promoțiile pentru aceasta vor începe spre jumătatea mai târziu a lunii aprilie. Pe de altă parte, filmarea pentru Tiger 3 va continua până la sfârșitul lunii mai. Echipa lui Salman Khan a pus la punct toate planurile pentru a lua măsuri suplimentare de precauție pentru a gestiona promoțiile filmului, Radhe, având în vedere creșterea numărului de cazuri Covid. Toate protocoalele de siguranță vor fi respectate cu strictețe .

Salman Khan a venit în salvarea proprietarilor de teatru când a decis să lanseze filmul în cinematografe pentru ei. El este nu mai puțin decât un mesia pentru că a fost primul care a luat această decizie de a lansa filmul în cinematografe în acest moment extrem de incert al pandemiei.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu