duminică, 4 aprilie 2021

BREAKING: Salman Khan's Radhe - Trailerul tău cel mai dorit Bhai trecut de CBFC; detalii in interior!

Cu vreo 10 zile în urmă, Bollywood Hungama a raportat că producătorii mult așteptatului film, Radhe - Your Most Wanted Bhai, cu Salman Khan în rol principal, sunt pregătiți să dezvăluie trailerul teatral al actorului în prima săptămână a lunii aprilie 2021. În februarie , echipa filmului a decis să lanseze mai întâi un teaser al filmului urmat de trailer. Dar planul a fost schimbat și în loc de un teaser, un nou poster al filmului a fost lansat pe 13 martie, adică exact cu două luni înainte de lansarea filmului. Acest poster a prezentat doar Salman Khan și a primit feedback fabulos. Ideea este acum să urmărim cu un trailer teatral măreț, incitant, care ar spori buzz-ul filmului.

Și acum a ieșit la iveală că planurile de lansare a trailerelor teatrale prind viață încet. O sursă dezvăluie: „Cu ceva timp în urmă, producătorii de Radhe - Your Most Wanted Bhai - Salman Khan, Sohail Khan și Atul Agnihotri - au prezentat trailerul teatral la Central Board of Film Certification (CBFC) pentru certificare. Săptămâna trecută, CBFC a trecut remorca fără nicio tăiere și cu un certificat U / A. Lungimea totală a remorcii este de 2 minute 43 secunde. ” Certificarea a fost acordată trailerului teatral pe 24 martie 2021.

imagine

Luna trecută, o sursă ne spusese: „Trailerul teatral este foarte bine tăiat. Acesta cuprinde toate elementele masive ale filmului chiar de la dialogul lui Bașman Khan, acțiune, rivalitate cu Randeep Hooda, romantism cu Disha Patani, etc. Fanii lui Salman Khan se bucură de acest Eid. ”

Au fost discuții despre un alt mare, Sooryavanshi, care ar putea să nu se elibereze conform programului din 30 aprilie 2021. Cazurile în creștere de Coronavirus, în special în Maharashtra, și bordurile rezultate și copacele de noapte din diferite părți ale țării ar putea duce la amânare. Sursa informează: „Este o situație de așteptare și vizionare pentru fiecare film chiar acum și Radhe - Your Most Wanted Bhai nu face excepție. Începând de acum, planul urmează să-l aducă pe Eid ”.

Radhe - Your Most Wanted Bhai este gata să apară pe 13 mai 2021. Regizat de Prabhu Dheva, este alături de Disha Patani, Jackie Shroff și Randeep Hooda.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu