vineri, 23 aprilie 2021

Salman Khan donează truse de mâncare războinicilor COVID-19 între Worli și Juhu!

În primele luni ale blocării anul trecut, camioanele pentru alimente ale lui Salman Khan erau o vedere obișnuită pe drumurile din Mumbai, deoarece distribuiau truse de mâncare printre persoanele defavorizate. Aproape un an mai târziu, în timp ce țara se derulează sub al doilea val al Coronavirusului, superstarul a reînviat inițiativa. De data aceasta, camioanele Being Hangryy distribuie mese între lucrătorii de pe prima linie. 

Liderul lui Yuva Sena, Rahul Kanal, care coordonează demersul cu actorul, spune că superstarul a început să acționeze imediat ce guvernul de stat a impus o stingere a juntei din 15 aprilie. „Salman și-a exprimat îngrijorarea față de polițiști, personalul BMC și sănătate muncitori de serviciu. Având în vedere orele lor lungi de lucru, el s-a întrebat cum ar procura elementele esențiale, deoarece majoritatea magazinelor sunt închise și magazinele alimentare funcționează în vitrina prevăzută pentru patru ore. În termen de 24 de ore de la conversație, camioanele noastre alimentare au ieșit la drum ”, spune Kanal. 

În ultimele două zile, trei autocamioane au distribuit pachete cu alimente către războinicii COVID-19 între Worli și Juhu. Un plan de trei săptămâni a fost trasat, cu ideea extinderii serviciului lor la alte buzunare din Mumbai. Kanal adaugă: „Trusele noastre includ ceai, apă minerală, un pachet de biscuiți și gustări care includ upma sau poha sau vada pav sau pav bhaji. De asemenea, am lansat un număr de linie de asistență pe care lucrătorii din prima linie pot apela și vom călători în zona lor pentru a-i servi. Este modul lui Salman de a le mulțumi pentru eforturile lor susținute. Aceasta va continua

imagine

până pe 15 mai. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu