vineri, 23 aprilie 2021

RADHE KIYA KERE HOO

 

Salman Khan a luat o mișcare neașteptată și s-ar putea să înceapă un nou model de afaceri în Bollywood, următorul său film, Radhe: Your Most Wanted Bhai, va lansa acest Eid. Cu toate acestea, superstarul împreună cu partenerul său de studio, Zee, au decis să opteze pentru un model de lansare hibrid, ceea ce înseamnă că filmul va fi lansat în ambele, în cinematografe și în lumea digitală în aceeași zi, o strategie similară cu Hollywood Studios. Acest lucru va face ca mulți producători de Bollywood să opteze pentru aceeași strategie în zilele următoare, cu o creștere constantă a cazurilor covide.

„Salman Khan și Zee Studios vor să aducă o oarecare pozitivitate în această fază plictisitoare și vor ca publicul să se bucure de Radhe la confortul lor. Cei care doresc să meargă la sălile de cinema pot să-l urmărească în teatre, cei care nu doresc să meargă la sălile de cinema, se pot bucura confortabil de filmul de pe micul ecran. Este confirmat pentru deschiderea Eid pe 13 mai ”, a declarat o sursă pentru Bollywood Hungama.

Versiunea digitală nu va fi disponibilă gratuit. „Producătorii au urmat traseul pay-per-view, adică publicul va trebui să plătească o anumită sumă pentru a-l urmări pe Radhe acasă. Aceasta nu ar face parte din abonamentul lor la platformele OTT. Va fi lansat pe Zee plex ”, a mai transmis sursa.

După ce știrile au apărut pentru prima dată pe Bollywood Hungama, Zee Studios a confirmat lansarea hibridă. Luând cunoștință de acest fapt, ZEE Studios a conceput o strategie multiplatformă simultană pentru lansarea filmului. Radhe: Your Most Wanted Bhai va fi lansat acum în cinematografele din întreaga lume; aderarea la protocolul COVID emis de guvern; și pe ZEE5 cu serviciul ZEE de vizionare cu plată ZEEPlex, care se bazează pe cea mai importantă platformă OTT din India ZEE5 și, de asemenea, pe toți operatorii DTH de vârf, adică Dish, D2H, Tata Sky și Airtel Digital TV; oferind publicului mai multe opțiuni pentru a viziona filmul în funcție de confortul și comoditatea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu