vineri, 23 aprilie 2021

Sărută Salman Khan-Disha Patani în Radhe: Bhai Your Most Wanted Bhai înseamnă politica de „sfârșit de blocare a buzelor pe ecran” pentru Bhaijaan? Radhe-ul lui Salman Khan: Bhai cel mai dorit este acum pregătit să distreze publicul în acest Eid pe 13 MAI 2021

Scris de:
  1. Radhe: Your Most Wanted Bhai 'va fi lansat pe Eid, 13 mai 2021.
  2. Filmul este regizat de Prabhu Deva.
  3. În rolurile principale sunt Salman Khan, Disha Patani, Randeep Hooda, Jackie Shroff.

New Delhi: mult așteptata remorcă „Radhe: Your Most Wanted Bhai” a lui Salman Khan a fost dezvăluită cu o zi în urmă și așa cum era de așteptat fanii Bhaijaan au adorat-o! A primit un răspuns cald de la internauți și celebrități deopotrivă. Deci, dacă ați urmărit trailerul, l-ați remarcat pe Salman și pe actrița principală Disha Patani?

Ei bine, toți fanii lui Salman Khan știu despre diktatul său „fără sărutări pe ecran”, dar se pare că Radhe l-a rupt pentru rolul său de rol de data aceasta! Vedeți trailerul și o captură de ecran a scenei care se desfășoară într-o clipire clipită și ratată pe care fanii Sallu au împărtășit-o pe social media:

În timp ce scena se întâmplă să fie o siluetă, fanii se întreabă dacă Salman s-a sărutat cu adevărat pe ecran și și-a încălcat politica „fără sărutări pe ecran” pentru rol.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu