vineri, 23 aprilie 2021

UPSIIIIIIIIIIIII

Salman Khan a jucat de mai multe ori rolul unui erou romantic în filmele sale, cu toate acestea, actorul a susținut întotdeauna că nu a simțit niciodată nevoia să se sărute pe ecran, deoarece i se pare incomod. 

Salman mai spusese odată că scenele de sărutat nu erau necesare pentru un film, totuși, se pare că toate acestea s-au schimbat acum, când Salman și-a sărutat politica „fără sărut” la revedere cu ultimul său film „Radhe: Your Most Wanted Bhai”, în pe care pare să blocheze buzele cu doamna sa principală Disha Patani. Cu toate acestea, după ce scena a devenit virală joi, mai mulți utilizatori au subliniat că gura lui Disha este închisă când Salman pare să o sărute.

înălțime: 302px;  lățime: 640px;


Trailerul filmului a fost lansat astăzi, cu Jackie Shroff și Randeep Hooda în rolurile principale. În trailer, Salman și Disha par să împartă un sărut fierbinte care este afișat pe ecran pentru doar câteva secunde. Cei doi sunt, de asemenea, văzuți scuturând un picior pe versiunea recreată a piesei populare a lui Allu Arjun numită „Seeti Maar” în trailer.


Anterior, în timpul unui interviu, Salman a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care nu și-a sărutat niciodată eroina pe ecran pentru că se simțea „incomod”.

"M-am simțit ciudat când obișnuiam să vizionăm filme pe VHS (Video Home System) acasă. Întreaga noastră familie obișnuia să vadă filme englezești și când principalul rol și eroina se sărutau pe ecran, ciudat, întoarce-te și începe să vorbești. Asta mi-a rămas în cap, așa că nu am făcut asta niciodată ", spusese Salman.

În ceea ce privește filmul, „ Radhe: Your Most Wanted Bhai” este gata să apară pe 13 mai. Filmul de acțiune al bannerului Yash Raj Films, în regia lui Prabhudeva, era programat mai devreme să apară pe Eid 2020, dar nu a putut vedea lumina zilei datorită închiderii cinematografelor din cauza blocării induse de coronavirus.

Filmul este coprodus de Salman Khan, Sohail Khan și Atul Agnihotri sub bannere Salman Khan Films, în asociere cu Zee Studios, Sohail Khan Productions și Reel Life Production.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu