vineri, 23 aprilie 2021

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW SURBPRIZAAAAAA, ,RADHE'' TRAILER

=






A still from the trailer (Image courtesy: Youtube)

Așa cum a promis, următorul film al lui Salman Khan „Radhe: Your Most Wanted Bhai” este lansat. Și, după cum știm cu toții, filmele lui Salman Khan sunt sinonime cu secvențe de acțiune care adrenalină, muzică groovy și mișcări de dans care ajung să fie tendințele la nivel național. 

Ținând pasul cu același lucru, „Radhe” al lui Salman este tot ceea ce vă puteți aștepta la un film Bhaijaan - plin de divertisment, multă acțiune și one-liners captivante. 

Trailerul aruncă o privire asupra lumii criminalității împotriva căreia se confruntă Radhe. Randeep Hooda joacă rolul principalului antagonist, care arată în mod adecvat amenințător în avatarul unui ticălos esențial. Secvențele de acțiune formează un punct culminant major al trailerului Radhe și se pare că filmul este pregătit să împacheteze. 

Chimia drăguță a lui Salman Khan și Disha Patani pare un alt punct culminant al filmului.

Disha nu numai că arată senzațional, dar personajul ei pare să aibă multă autonomie și profunzime. Filmul îl are și pe Jackie Shroff, care se reunește pe ecran cu Salman Khan după Bharat, iar personajul său pare interesant, de asemenea.

Uită-te la trailer aici:

Între timp, miercuri s-a anunțat că lansarea lui Eman 2021 a lui Salman Khan „Radhe: Your Most Wanted Bhai” va vedea o versiune pay-per-view în spațiul digital, împreună cu lansarea sa pe scenă pe 13 mai.

Filmul este programat să se deschidă teatral în toate statele indiene în care funcționează cinematografele conform protocoalelor Covid și va fi disponibil pe platforma de servicii premium pay-per-view Zeeplex.

„Este imperativ să ne adunăm cu toții și să ne gândim la soluții imediate pentru cinematografie ca pe o industrie în timpul situației actuale de pandemie. Vom sprijini proprietarii de teatru prin lansarea filmului în cât mai multe teatre posibil, păstrând în în conformitate cu regulile și protocoalele stabilite de guvern. Dar, având în vedere orientările și măsurile de siguranță, trebuie să concepem și modalități prin care să ne asigurăm că filmul ajunge la toată audiența noastră. Nu vrem să refuzăm audienței alegerea divertisment în confortul caselor lor în aceste vremuri ", a declarat un purtător de cuvânt al Salman Khan Films.

„Radhe” este alături de Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff și este regizat de Prabhu Deva. Filmul este prezentat de Salman Khan Films în asociere cu Zee Studios și produs de Salma Khan, Sohail Khan și Reel Life Production Private Limited.

Filmul este, de asemenea, programat să fie lansat în Orientul Mijlociu, America de Nord, Australia, Noua Zeelandă, Singapore și Europa și va fi primul film Bollywood care va fi lansat teatral în Marea Britanie de la închiderea de anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu