luni, 19 aprilie 2021

Salman Khan refuză să ia bani pentru cameo-ul său în Pathan al lui Shah Rukh Khan!

Bollywood Hungama raportase mai devreme că Aditya Chopra îi va plăti lui Salman Khan o figură mamut pentru cameo-ul său de 10 zile din Pathan. Regizorul a fost de părere că Salman ca Tiger ar adăuga valoare colecțiilor din Pathan și, prin urmare, merită să fie plătit pentru același lucru. În februarie, Salman Khan a filmat pentru porțiile sale cu Shah Rukh Khan la studiourile YRF din Mumbai.

După încheierea filmării, o sursă din set ne informează că Adi a mers la Salman pentru a discuta structura de remunerare și plată. Dar Salman fiind Salman, a refuzat imediat să ia bani de la producător. Un spectator din platou a informat Bollywood Hungama despre prezentarea generală a conversației dintre Salman și Adi. „Șah Rukh este ca un frate. Aș face orice pentru el ", este ceea ce Salman i-a spus lui Adi, când au discutat despre situația financiară.

Fiind un profesionist temeinic, Adi a insistat în continuare ca el (Salman Khan) să fie plătit. "Împărțiți-mi taxele adăugându-le la bugetul Pathan și Tiger", a spus Salman și a decolat din seturile Pathan. Sursa apropiată ne spune acum că Adi intenționează să îi ofere lui Salman un cadou costisitor pentru gestul său de bunăvoință de cameo extins. Când Adi i-a vorbit despre acest caz lui Shah Rukh, actorul nu a fost surprins și a avut doar patru cuvinte de spus, „Bhai Toh Bhai Hai”.

Între timp, lăstarii atât ai lui Pathan, cât și ai lui Tiger au fost opriți pentru moment din cauza ordinului emis de guvernul Maharashtra din cauza pandemiei.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu