luni, 19 aprilie 2021

Stire

★ În 2005, Salman Khan a apărut într-un film de dragoste, Lucky: No Time For Love, plasat pe fundalul Rusiei devastate de război. Filmul a lansat actrița Sneha Ullal și a marcat, de asemenea, duetul său de regizori, Radhika Rao și debutul lui Vinay Sapru în film. Filmul a devenit un succes la box-office, cu apreciere pentru meșteșugul actorului. Astăzi, pare greu de imaginat pe altcineva în pielea lui Salman, dar după cum se dovedește, actorul nu era persoana pentru care scenariul venise inițial.

Scrisem un scenariu și am mers să povestim povestea lui Sohail acasă la Galaxy Apartments. A locuit la primul etaj, în timp ce Salman a dat de noi la parter și ne-a întrebat de ce suntem acolo. I-am spus scopul și ne-a invitat înăuntru și apoi ne-a felicitat spunând că ne face filmul. Nici măcar nu a auzit povestea și a spus doar că ne-a urmărit munca, ne-a urmărit videoclipurile muzicale și le-a iubit. Și așa ne-am luat eroul pentru Lucky.

Salman este ca mentorul nostru. De obicei, poveștile mele și ale lui Radhika sunt o lume a basmelor. Fie că este unul dintre filmele sau videoclipurile noastre muzicale, există întotdeauna un element de basm, un prinț fermecător, care este mereu acolo și pe care mai bine îl putem întreba decât Salman ca prințul nostru fermecător. Are fața perfectă; zâmbetul perfect și el este în general perfect. El vă răsfață pentru alegeri, deoarece orice face el devine iconic și simt că și Salman este destinat să facă parte din proiectele noastre. - Vinay Sapru

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu