miercuri, 14 aprilie 2021

Salman Khan s-a angajat să-l aducă pe Radhe în sălile de cinema și nu există absolut nicio discuție despre o lansare directă către digitală în acest moment. Detalii dezvăluite. Săptămâna trecută, la lansarea romanului lui Kabir Bedi, Salman Khan a dezvăluit că dorește să aducă viitorul thriller de acțiune, Radhe, pe 13 mai, în weekendul Eid, totuși, totul se rezumă la scenariul covid de pe teren. Actorul a informat, de asemenea, că, dacă ratează weekendul Eid, va aduce filmul pe Eid următor și acest lucru a dus la conversații multiple în întreaga industrie, întrebându-se dacă filmul a fost amânat pentru o lansare în 2022. Cu toate acestea, Pinkvilla are o actualizare exclusivă despre Radhe și planul său de lansare. „Producătorii de Radhe sunt foarte dornici să-l aducă pe 13 mai, totuși, având în vedere scenariul actual, lansarea acestuia în mai pare puțin probabilă. Aceștia vor reanaliza scenariul terenului în ultima săptămână a lunii aprilie și vor anunța apoi planurile de amânare ale lui Radhe. Dacă cazurile scad drastic (ceea ce pare dificil), filmul ar putea veni pe Eid cu o campanie strânsă. Echipa își pregătește tot materialul - de la afișe la trailer și piese de teatru și sunt toți răsfățați în jocul de așteptare și vizionare pentru moment. Dar, în mod realist, lansarea Eid în luna mai pare neclară ”, a dezvăluit o sursă. Cu toate acestea, având în vedere creșterea zilnică a cazurilor, șansele ca filmul să sosească în weekendul Eid sunt sumbre. Dar Salman și echipa sa au pregătit un plan alternativ. „Dacă vor pierde weekendul Eid, următoarea dată de lansare pentru Radhe va fi weekendul Bakri Eid din iulie - Exact ceea ce a vrut să spună Salman când a spus:„ Yeh Eid Nai, Toh Agle Eid Par Ayenge ”. Producătorii au păstrat această opțiune deschisă și având în vedere momentele incerte, în prezent sunt derulate mai multe planuri. S-ar putea lansa pe 16 iulie, pentru a profita de un weekend prelungit, sau să fie o lansare la jumătatea săptămânii cu ocazia sărbătorii Bakri Eid din 20/21 iulie. Nu este finalizat un ultim apel la data exactă, dar se uită la weekendul Bakri Eid pentru a-l aduce pe Radhe ”, a adăugat sursa. Când a fost întrebat despre șansele de a avea premiera directă în digital, sursa a concluzionat: „În acest moment nu există nicio discuție despre premiera pe OTT. Salman și-a dat angajamentul față de expozanți și nu există nicio modalitate, îl va aduce pe Radhe pe OTT. Ori de câte ori se lansează, este confirmat pentru o deschidere teatrală. ”Radhe îl prezintă pe Randeep Hooda în poziția negativă, în timp ce Disha Patani a intrat ca lider feminin alături de Salman. Și Jackie Shroff joacă un rol esențial în acest thriller plin de acțiune. Rămâneți la curent pentru mai multe actualizări despre Radhe. imagine Acum 2 zile de pe pinkvilla.com Comentarii

Salman Khan s-a angajat să-l aducă pe Radhe în sălile de cinema și nu există absolut nicio discuție despre o lansare directă către digitală în acest moment. Detalii dezvăluite.

Săptămâna trecută, la lansarea romanului lui Kabir Bedi, Salman Khan a dezvăluit că dorește să aducă viitorul thriller de acțiune, Radhe, pe 13 mai, în weekendul Eid, totuși, totul se rezumă la scenariul covid de pe teren. Actorul a informat, de asemenea, că, dacă ratează weekendul Eid, va aduce filmul pe Eid următor și acest lucru a dus la conversații multiple în întreaga industrie, întrebându-se dacă filmul a fost amânat pentru o lansare în 2022.

Cu toate acestea, Pinkvilla are o actualizare exclusivă despre Radhe și planul său de lansare. „Producătorii de Radhe sunt foarte dornici să-l aducă pe 13 mai, totuși, având în vedere scenariul actual, lansarea acestuia în mai pare puțin probabilă. Aceștia vor reanaliza scenariul terenului în ultima săptămână a lunii aprilie și vor anunța apoi planurile de amânare ale lui Radhe. Dacă cazurile scad drastic (ceea ce pare dificil), filmul ar putea veni pe Eid cu o campanie strânsă. Echipa își pregătește tot materialul - de la afișe la trailer și piese de teatru și sunt toți răsfățați în jocul de așteptare și vizionare pentru moment. Dar, în mod realist, lansarea Eid în luna mai pare neclară ”, a dezvăluit o sursă. 

Cu toate acestea, având în vedere creșterea zilnică a cazurilor, șansele ca filmul să sosească în weekendul Eid sunt sumbre. Dar Salman și echipa sa au pregătit un plan alternativ. „Dacă vor pierde weekendul Eid, următoarea dată de lansare pentru Radhe va fi weekendul Bakri Eid din iulie - Exact ceea ce a vrut să spună Salman când a spus:„ Yeh Eid Nai, Toh Agle Eid Par Ayenge ”. Producătorii au păstrat această opțiune deschisă și având în vedere momentele incerte, în prezent sunt derulate mai multe planuri. S-ar putea lansa pe 16 iulie, pentru a profita de un weekend prelungit, sau să fie o lansare la jumătatea săptămânii cu ocazia sărbătorii Bakri Eid din 20/21 iulie. Nu este finalizat un ultim apel la data exactă, dar se uită la weekendul Bakri Eid pentru a-l aduce pe Radhe ”, a adăugat sursa.

Când a fost întrebat despre șansele de a avea premiera directă în digital, sursa a concluzionat: „În acest moment nu există nicio discuție despre premiera pe OTT. Salman și-a dat angajamentul față de expozanți și nu există nicio modalitate, îl va aduce pe Radhe pe OTT. Ori de câte ori se lansează, este confirmat pentru o deschidere teatrală.

”Radhe îl prezintă pe Randeep Hooda în poziția negativă, în timp ce Disha Patani a intrat ca lider feminin alături de Salman. Și Jackie Shroff joacă un rol esențial în acest thriller plin de acțiune. Rămâneți la curent pentru mai multe actualizări despre Radhe.

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu