miercuri, 14 aprilie 2021

Pathanul lui SRK, Tiger 3 al lui Salman Khan, împușcătura lui Adraban a lui Prabhas oprit din cauza blocării COVID-19!

Al doilea val de COVID-19 a lovit statul ca un tsunami. Guvernul din Maharashtra a impus reguli noi, dar flexibile, pentru blocare, iar începând cu ora 20:00, statul va fi impus cu secțiunea 144, unde este interzisă adunarea a mai mult de patru persoane. CM din Maharashtra, Uddhav Thackeray, a asigurat că serviciile esențiale vor funcționa ca de obicei, dar alte servicii au fost solicitate să fie suspendate, inclusiv filmarea multor filme cu buget mare.

Cu filme precum Pathan al lui Shah Rukh Khan și Tiger 3 al lui Salman Khan, printre multe altele precum Prabhas și Kriti Sanon, starul Adipurush și Dongri To Dubai au fost suspendate. În timp ce Yash Raj Films a clarificat că a existat o pauză programată pentru 13 și 14 aprilie, neagând zvonurile anterioare despre un membru al unității care dădea pozitiv, ei au informat că, conform normelor guvernului, vor relua filmările după 15 zile. Directorul Maneesh Sharma de la Tiger 3 a informat că filmarea a fost complet oprită, inclusiv cea a lui Salman Khan cu cascadorii.


Viitorul magnum opus Adipurush al lui Prabhas va trebui, de asemenea, să aștepte ca blocarea să se ridice pentru ca lucrurile să revină la normal. În ceea ce privește Dongri To Dubai, factorii de decizie au recurs deja la recreerea Dongri în Insula Madh, deoarece este o zonă aglomerată. Directorul a spus că vor trage pentru porțiunile necesare odată ce blocarea este ridicată.

 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu