miercuri, 14 aprilie 2021

Salman Khan cu Tiger 3 va fi împușcat în Rusia în iunie-iulie!


The Salman Khan cu Tiger 3 este de departe unul dintre cele mai așteptate filme viitoare; de fapt, orice rapoarte despre film sunt titluri grație numeroșilor fani care anticipează cu nerăbdare lansarea acestuia. Deși filmul este încă departe de a atinge ecranele, la Bollywood Hungama v-am actualizat în mod regulat despre filmările sale. Acum, ultimul lucru pe care îl auzim este că Salman Khan va zbura în Rusia pentru a trage acolo programul final al Tiger 3.


„Producătorii Tiger 3 se străduiesc să facă filmul chiar mai mare decât cele două anterioare și, pentru aceasta, au selectat câteva locații cu adevărat exotice în care să filmeze filmul. În ceea ce privește filmarea din Rusia, Salman și echipa vor zbura pentru a filma programul final al filmului, care va fi cel mai probabil fie în iunie, fie în iulie, în funcție de situație ”, spune o sursă comercială apropiată de proiect. Cereți-i mai multe detalii despre filmarea din Rusia și continuă: „Nu se cunosc foarte multe detalii despre ceea ce va prezenta filmarea. Odată ce echipa începe să lucreze la programul final, numai atunci vor fi dezvăluite detaliile filmării. Dar fiți siguri că filmul în sine va fi un spectacol plin de acțiune care vă va ține pe marginea scaunului. ”

În ceea ce privește filmul, Tiger 3 este regizat de Maneesh Sharma și are roluri principale în Salman Khan și Katrina Kaif. Pe lângă acestea, filmul îl are și pe Emraan Hashmi într-un rol esențial. În prezent în producție, filmul este pregătit pentru lansare în 2022. 


imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu