joi, 29 martie 2018

Curtea va anunța verdictul săptămâna viitoare:(

Iar incep astea cu verdicul lor nu termina odata orcum suntem alaturi de el!
Curtea CJM va anunța verdictul din Salman Khan și alți actori pretinsi în cazul blackbuck pe data de 5 aprilie. Jodhpur, șeful magistraturii judiciare, miercuri sub jurisdicția președintelui districtului Jodhpur, Devkumar Khatri, a emis data deciziei în vârstă de 20 de ani caseta de vanatoare de cerb negru.
Salman, împreună cu Saif Ali Khan, Neelam, Tabu, Sonali Bendre și Dushyant Singh sunt acuzați în acest caz. În timpul filmării filmului lui Sooraj Barjatya, " Hum Saath Saath Hain " în 1999, Salman se presupune că a mers pe o expediție cu Saif, Neelam, Bendre și Tabu, ucigând două blackbucks în satul Kankani din Rajasthan.
În urma protestelor făcute de comunitatea locală Bishnoi, un caz a fost ulterior depus împotriva lui Salman și a altor actori. În acest caz, procesul judecătoresc a avut loc în ultimii ani. În cadrul dezbaterii miercuri, procurorul Bhavani Singh a prezentat răspunsul cu privire la aspectele legale. Prin aceasta, au fost finalizate argumentele finale ale tuturor partidelor. CJM a stabilit data deciziei în această privință după încheierea dezbaterii juridice de către avocatul statului, Bhavani Singh Bhati, miercuri. Salman Khan a apărut în instanță în timpul unor argumente finale într-un litigiu împotriva lui pentru presupusul braconaj de două focuri de arsură în satul Kankani, pe 2 octombrie 1998. Potrivit lui Khan HM Saraswat, acuzatul trebuie să rămână prezent în instanță în timpul unor argumente finale și au căutat o scutire pentru actor până acum.
Poate fi închiși pe o perioadă de șase ani În conformitate cu articolul 149 din Legea privind viața sălbatică, există o dispoziție privind o pedeapsă maximă de șapte ani pentru căutarea căprioarei negre. Deși a existat o prevedere de pedeapsă de șase ani până acum câțiva ani. Acest caz de vânătoare de cerb este din 1998. Într-un astfel de caz, se va aplica pedeapsa maximă de șase ani de închisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu