joi, 29 martie 2018

Salman Khan lui Bajrangi Bhaijaan grosses Rs 907 crore la box office la nivel mondial!

Bajrangi Bhaijaan, directorul companiei Kabir Khan, stabilește noile valori de referință la box office-ul global datorită colecției sale uimitoare pe piața chineză. Înainte de eliberarea în China, drama transfrontalieră socială a însumat Rs 626 crore la nivel mondial și acum, cu contribuția imensă a pieței chinezești, Bajrangi Bhaijaan se află acum cu un total total de Rs 907 crore. În prezent, este cel de-al treilea cel mai înalt jucător al indianului la box office la nivel mondial, după Dangal și Baahubali 2. Sine că filmul și-a încetinit ritmul în China, Bajrangi Bhaijaan nu va atinge valoarea de referință a Rs 1000 crore.
Se pare că conținutul emoțional al filmului a atras publicul chinez care poate fi văzut prin colecțiile sale fenomenale de box-office. În afară de Salman Khan, Bajrangi Bhaijaan joacă, de asemenea, rolul de Kareena Kapoor Khan, Harshali Malhotra, Nawazuddin Siddiqui și Sharat Saxena. Filmul este co-produs de Salman Khan sub bannerele lui Salman Khan, împreună cu Eros International.
Povestea lui Bajrangi Bhaijaan este despre un devotat înflăcărat al divinității hinduse Hanuman și călătoria lui dificilă de a reuni o fată pakistaneză în vârstă de șase ani care se va pierde cumva în India cu părinții săi, înapoi în orașul ei natal din Pakistan. Având în vedere succesul emisiunilor indiene de film din China, studioul și producătorii sunt încrezători în potențialul de box office din China, una dintre cele mai promițătoare piețe internaționale pentru filmele indiene. Recunoscând oportunitatea semnificativă de pe piață în China, Eros și regizorul Kabir Khan se reunesc pentru o dramă de călătorie "The Zookeeper" (titlul de lucru) în cadrul studioului său de franciză Trinity. Acesta va fi împușcat în limbile hindi și mandarin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu