sâmbătă, 28 aprilie 2018

Cablurile lui Salman Khan în filmele Yash Raj pentru a distribui Race 3?

Până acum, știm cu toții că Salman Khan va fi văzut în continuare în cadrul concursului de producție 3 aflat în prezent în producție. Deși filmul este încă împușcat, auzim că actorul se gândește deja la lansarea filmului. De fapt, am auzit că Salman Khan va juca în filmele Yash Raj Films ale lui Aditya Chopra pentru a distribui Race 3.
În timp ce o confirmare oficială a aceluiași lucru nu este disponibilă, o sursă apropiată dezvoltărilor adaugă: "Cunoscând rețeaua de distribuție Mega Bollywood din YRF a casei de producție de pe piața de peste mări, nu este deloc surprinzător faptul că Salman Khan le-ar fi cuprins. rămâne neclar dacă Yash Raj Films se va ocupa doar de distribuția de peste mări a Racei 3 sau va fi, de asemenea, adusă la bord pentru a distribui filmul în întreaga lume. "În afară de Yash Raj Films, există încă două studiouri care sunt în prezent în cursa pentru a achiziționa drepturile de distribuție ale cursei 3 a lui Salman Khan. Deci, rămâne să vedem dacă Salman se bate la YRF pentru distribuția la nivel mondial sau va fi unul dintre alte două studiouri câștigă acea cursă ", adaugă sursa.
În ceea ce privește filmul, concursul 3 este produs de Salman Khan Films and Tips și de stelele Jacqueline Fernandez, Anil Kapoor, Bobby Deol, Saqib Saleem și Daisy Shah în plus față de Salman Khan. Regizat de Remo D'souza filmul este programat să se elibereze pe Eid 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu