sâmbătă, 28 aprilie 2018

Salman Khan, Priyanka Chopra să înceapă filmările pentru Bharat în luna august!

televiziune Quantico, se întoarce acasă la cinema hindi după doi ani lungi. Ultima dată văzută în regia Jai ​​Gangajal, regizoarea Prakash Jha, actrița a fost ocupată cu o serie de proiecte de la Hollywood, în plus față de emisiunea sa de televiziune. El a apărut ca principalul antagonist al lui Dwayne Johnson-starrer Baywatch și va fi văzut în continuare un film independent de la Hollywood, "A Kid Like Jake", cu Jim Parsons de la The Big Bang Theory.

În timp ce promovează sezonul 3 al filmului Quantico, care a fost difuzat ieri în SUA, actrita a făcut o sesiune Facebook live și a răspuns la întrebările fanilor despre viața, moda, despre Quantico, nunta prietenei sale Meghan Markle cu printul Harry și în cele din urmă filmul ei Bharat. Un fan a întrebat despre programul său de filmare pentru Bharat, iar actrita a dezvăluit: "Cred că voi începe în luna august anul acesta". A dezvăluit, de asemenea, că a venit la Assam astăzi și a filmat pentru campania "Awesome Assam" ambasadorul lor de marcă.
La începutul acestei săptămâni, Priyanka Chopra a vorbit de asemenea despre Bharat cu actorul Salman Khan într-un interviu cu revista Esquire, menționând în același timp proiectele sale viitoare.
"Am terminat două filme: Un copil ca Jake, care iese în iunie. Și nu este romantic ?, care iese în Ziua Îndrăgostiților 2019. Am o femeie bogată răsfățată care este un guru de yoga, care nu este un lucru. [Bharat] este filmul indian pe care l-am semnat anul acesta. Este filmul chinezesc Bollywood, pe care nu l-am mai făcut de mai mulți ani. Multe dintre ele erau dramatice și tematice. Aceasta va fi afară și în afara divertismentului. Sunt entuziasmat! Nu m-am întors să fac un film în doi sau trei ani acum ", a spus ea.
ori acum

-
★ PRIYANKA CHOPRA WANTS WORLD!
JUSTIN KIRKLAND | 26 aprilie 2018
imagine

Și ai un film numit Bharat care vine, nu?
Am terminat două filme: Un copil ca Jake, care iese în iunie. Și nu este romantic ?, care iese în Ziua Îndrăgostiților 2019. Am o femeie bogată răsfățată care este un guru de yoga, care nu este un lucru. [Bharat] este filmul indian pe care l-am semnat anul acesta. Este filmul chinezesc Bollywood, pe care nu l-am mai făcut de mai mulți ani. Multe dintre ele erau dramatice și tematice. Aceasta va fi afară și în afara divertismentului. Sunt entuziasmat! Nu m-am mai întors să fac un film în doi sau trei ani acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu