joi, 31 mai 2018

Mister rezolvat! Salman Khan introduce talentul proaspăt Zaheer Iqbal, aici este tot ce trebuie să știți

Salman Khan este creditat pentru a lansat destul de puțini actori populari în Bollywood. Fiind o fiica stea ca Sonakshi Sinha sau o fosta dansatoare de fundal - Daisy Shah, cele mai multe dintre cele lansate de Salman au avut succes in a-si face un nume in sine. În timp ce cumnatul său Aayush Sharma este tot de asemenea pregătit să-și facă debutul Bollywood cu un altul nou-venit Warina Hussain în Loveratri, Salman a lăsat pe toată lumea să fie nedumerit miercuri când a postat o imagine cu un copil și a declarat că este pregătit să lanseze copilul (acum adult). Salman Khan a postat pe tweeted, "Being Launched Tomorrow ..." și acum știm în sfârșit cine este copilul. Faceți cunoștință cu talentul proaspăt introdus de Salman Khan - Zaheer Iqbal. cu o poveste de dragoste bazată pe Kashmir, iar domnișoara sa în film este, de asemenea, presupusă a fi un nou-venit.
Un raport despre Bombay Times informează că casa de producție a lui Salman Khan ( Salman Khan Films ) va co-produce filmul lui Zaheer Iqbal împreună cu Murad Khetani și Ashwin Varde de la studiourile Cine1. Filmul încă intitulat va fi regizat de filmistaan ​​(2013), Nitin Kakkar.
Salman Khan a fost citat de BT, spunând că "Zaheer este făcut pentru filme, este un actor fantastic și o stea născută". În timp ce Murat Khetani a spus că Zaheer este aici pentru a rămâne pe termen lung, Ashwin Varde a adăugat că onestitatea lui Zaheer este cel mai mare lucru pe care îl are și pe ecran. Directorul Nitin Kakkar a fost, de asemenea, toate laudele pentru Zaheer Iqbal și a spus: "Nivelul de angajament al lui Zaheer față de munca sa este mare. El va merge mult. "
Deși Zaheer nu este dintr-o familie de filme, tatăl său la cunoscut pe Salman de foarte mult timp. Cum a decis Salman să lanseze Zaheer pe care îl întrebi? Ei bine, se pare că actorul Tiger Zinda Hai la întâmpinat la nunta surorii sale în timp ce interpreta pe scenă. Atunci Salman a decis să-l lanseze în filme.
Nu mulți știu că Salman a reușit să-l înceteze pe Zaheer chiar acum. Actorul este destul de sigur de talentul și abilitățile lui Zaheer și îl numește "Zaheero" cu drag. Așa a introdus Salman și Zaheer și pe mass-media socială. Salman a împărtășit fotografiile lui Zaheer și a scris: "Cum cresc acești copii atât de repede ... ÎNTOTDEAUNA continuă să-ți dai cel mai bun lucru # ZAHERO indiferent de ce, stai înalt și mereu îndoiți înapoi pentru acea dragoste u și cei care iubesc u, Yeh yaad rakhna că cel mai important lucru în viață este respectul și loialitatea. @iamzahero "
Salman a împărtășit, de asemenea, o imagine a tatălui lui Zaheer, citind despre lansarea fiului său într-o cotidiană și a scris: "aceasta este copilăria mea din Iqbal, ca adolescent el era banca mea, încă îl datorez lui 2011.cât Dumnezeu nu a luat interesul de a lansa Kar raha hoon toh baap ka post toh karsakta hoon na Lv pic. "



Ce frumoss!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu