joi, 31 mai 2018

Rasa 3: Detalii despre scena de intrare a lui Anil Kapoor în filmul lui Salman Khan a dezvăluit!

Anil Kapoor este unul dintre cei mai buni jucători ai francizei Race și mergând la remorcile filmului, el poate fi văzut că și-a croit personajul în Race 3. Regizorul Remo D'Souza a dezvăluit scena de intrare a actorului în Race 3, care îl vede pe Salman Khan ca protagonist.
Actorul care a jucat inspectorul RD, cu o mișcare plină de umor în tranșele anterioare, va fi văzut într-un avatar de acțiune din Race 3. Actorul în vârstă de 61 de ani, care joacă rolul unui magnat de afaceri Shamsher în film și va fi introdus prin o scena de acțiune "octanică ridicată". Pentru a adăuga la toate acestea, scena de acțiune a blockbuster-ului nu va vedea niciun dublu, pentru că Anil Kapoor se hotărăsise să facă singur cascadorii.
Scena de intrare a lui Anil Kapoor a fost planificată inițial să fie pe o scară relativ mai mică, dar după o discuție cu regizorii de cascadorii, Remo a hotărât să o facă cu adevărat mare.
Când i-am întrebat pe Remo despre el, el a spus: "Deși inițial vizualizat pe o scară mică, am decis să o facem mai mare decât viața, am proiectat scena împreună cu directorii de acțiune (Tom Struthers și Anil Arsu). A trecut la sesiuni de instruire în Abu Dabhi înainte să-l împușcăm.
Actorul a suferit chiar sesiuni de antrenament înaintea cascadelor sale din film.
Remo D'Souza preia franciza Race la un nivel de maximă înălțime, acțiune cu o notă mai înaltă și cu suspans, care vă va lăsa la marginea scaunelor.
Remorca din Race 3 a oferit o serie de vizionări pe care niciodată nu le-a văzut înainte ca acuzațiile de acțiune din India să se dovedească a fi o tratăre a publicului. Filmul se mândrește cu cascadorii cu cifru octanic, care se dovedesc a fi o plăcere vizuală pentru fanii din toate cartierele.
Marcarea sezonului festiv al lui Eid, Rasa 3 se dovedește a fi o bonanza completă festivă, cu acțiune, dramă de familie, suspans, romantism și promisiune de melodii de succes.
Cu un spectacol de ansamblu de Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Anil Kapoor, Bobby Deol, Saqib Saleem și Daisy Shah, thrillerul de acțiune este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate filme.
Rasa 3 este regizată de Remo D'souza și va avea loc la cinematografe în 15 iunie 2018.
In nou poser ,,Race 3''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu