luni, 30 iulie 2018

Este oficial! Un imens entuziasm Ali Abbas Zafar confirmă intrarea prietenului Katrina Kaif în "Bharat"

După succesul de succes al " Tiger Zinda Hai ", trio-ul super-hit - Salman Khan, Katrina Kaif și Ali Abbas Zafar sunt pregătite să colaboreze din nou pentru " Bharat ". Katrina a înlocuit oficial Priyanka Chopra în drama de epocă pentru a juca interesul lui Salman pentru dragoste.
Directorul Ali Abbas Zafar este foarte încântat să colaboreze cu Katrina și Salman încă o dată după succesul roaring al lui Tiger Zinda Hai . Regizorul împărtășește: "Sunt extrem de încântată să lucrez încă o dată cu Katrina Kaif și Salman Khan pentru Bharat. Am avut colaborări interesante în trecut și este foarte interesant să lucrăm cu duo-ul încă o dată. actrita extrem de talenta încă o dată. "
Filmul a mers pe podea la începutul acestei luni, iar Salman și Disha Patani, cea de-a doua filială a filmului, au început deja să filmeze primul program care include o secvență de mare circ. Katrina se va alătura filmului în septembrie.
Anterior, Zafar a împărtășit o privire de sine stătută din seturile de filme, unde a aruncat o privire asupra lui Salman Khan, efectuând o cascadorie cu motocicleta în mijlocul unui foc de foc. Eliberarea lui Bharat aduce și Salman Khan și regizorul Ali Abbas Zafar pentru lansarea unui Eid după hitul " Sultan" din 2016. Actorul duo de succes va marca un hattrick cu " Bharat" după ultimul lor " Tiger Zinda Hai ".
Salman și Katrina vor avea cinci scene diferite în filmul de 60 de ani. O parte esențială va arăta Salman la sfârșitul anilor '20. Actorul va recrea, în mod obișnuit, aspectul său "Karan-Arjun" în film, care a creat imens entuziasm printre fanii săi.
Bharat va fi împușcat în locuri exotice din Malta și Abu Dhabi, în afară de Punjab și Delhi din India. Produsul "Bharat" este produs de Reel Life Production Pvt al companiei Atul Agnihotri. Ltd și T-Series a lui Bhushan Kumar și va lansa în 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu