luni, 30 iulie 2018

Ete na

Bharat: mesajul de bun venit al lui Salman Khan pentru Katrina Kaif sună mai mult ca un anunț de căsătorie

Desi a jucat  in penultimul film soc , iar din nou a laat-o pe Prianka si acum din nou frumoasa cum ii spune Salman acum spune c e din nou pe teritoriu cu el , ce zici
Salman Khan a făcut un anunț oficial al lui Katrina Kaif, care a aderat la Bharat pe 30 iulie. "Salman tweeted luni seara împreună cu o minunată imagine a actritei. Nu sună mai mult ca un anunț de căsătorie? Ce-i cu hindusul shuddh , Salman? Actorul pare să fi intrat în starea de spirit a dramei de epocă.
Anunțul a venit la doar două zile după ce directorul Ali Abbas Zafar a anunțat ieșirea bruscă a proiectului Priyanka Chopra . Zafar, care deja a confirmat știrile în această dimineață, a făcut-o "twitter-oficial", scriind: "Katrina kaif joacă rolul lui Bharat în @Bharat_TheFilm. Așteaptă cu nerăbdare acest 3 prieteni de colaborare după MBKD și TZH ...."
"Sunt extrem de încântată să lucrez încă o dată cu Katrina Kaif și Salman Khan pentru Bharat. Am avut colaborări interesante în trecut și este foarte interesant să lucrăm cu duo-ul încă o dată, este foarte încântător să lucrăm cu o actriță foarte talentată încă o dată ", a spus directorul într-o declarație.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu