luni, 30 iulie 2018

Manish Malhotra dezvăluie de ce a ales Salman Khan, Katrina Kaif ca showstoppers pentru show-ul de couture de mireasă

Pentru cei care frecventează Café-ul Lotus de la JW Marriott Mumbai, Juhu, este un loc pentru a vă bucura de deliciile din toată ziua, în timp ce luați o vedere maiestuoasă a bazinului infinit și a mării care se află dincolo de ea. Dar, pe 1 august, aceeași cafenea Lotus va găzdui o altă viziune maiestuoasă - cea a modelelor frumoase care se află pe scara mare în couture de mireasă. Proiectul de designer Manish Malhotra Couture 2018, desemnat de designer , are multe momente de nerăbdare, culminând cu spectacolele Salman Khan și Katrina Kaif, care coboară din scara mare, care leagă lobby-ul luminat de candelabru de Lotus Café.
Designerul spune că ideea din spatele alegerii cafenelei ca loc de întâlnire a acestora a fost să se îndepărteze de un set tipic de banchet și să opteze pentru un spațiu care să le permită să aducă întregul element Couture. "Pentru spectacolele mele, am acordat întotdeauna o atenție deosebită fiecărui detaliu de la echipamente la tot setarea și eu sunt personal implicat în fiecare aspect pentru a vă asigura că vitrina nu este deloc de glamour și eleganță", spune el. Cu colecția sa Couture 2018-19, Manish spune că întreaga idee a fost aceea de a face pe oameni să experimenteze Haute Couture într-o manieră pe care nu au mai experimentat-o ​​până acum. "Prin urmare, am mers cu un loc care ne-a oferit mai multe elemente pentru a lucra, cum ar fi stâlpii, tavanul înalt și scara. Fiecare dintre aceste elemente este integrat pentru a face o pistă de scară uimitoare, care va juca ca un accesoriu perfect pentru spectacolul meu, având în vedere costumele mai mari decât cele de viață și traseele voluminoase. Pentru scaun, deoarece spectacolul este un invitat și unul privat - am continuat cu o structură limitată de ședere - pentru a ne asigura că publicul este entuziasmat de întreaga experiență ", adaugă el.
Spectacolul sărbătorește, de asemenea, 13 ani de etichetă de design ilustrativă a designerului, inspirându-se din magia lumii vechi a epocii indo-persane. "Fiecare tinuta pe care o veti vedea in aceasta colectie este imbracata in nuante subtile de arta moderna si de broderie de mana complicata. Colectia va purta opulenta semnelor etichetei si artizanatul frumos tradus pe siluetele nefolosite in paletele de trendsetting" spune.
Spectacolul deține un loc important în inima lui Manish, deoarece, după un decalaj de șase ani, el a preluat sarcina de a face un spectacol solo în Mumbai. Vorbind despre surprizele sale superbe, designerul spune că ele erau alegerea sa instantanee. "În timp ce ei s-au stabilit ca super-staruri mari, ei sunt atât umili, și iși eliberează o eleganță subtilă, care se reflectă în alegerile lor de modă. Vorbind despre a fi opuși, în timp ce Katrina întruchipează feminitatea și harul moale, Salman a fost întotdeauna un om de liberă voință , cu farmecul său robust și elan ", adaugă el cu un zâmbet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu