duminică, 29 iulie 2018

Kareena Kapoor Khan îi dă din cap la "Happy Bhag Jayegi 3"?

Kareena Kapoor Khan se bucură în prezent de o fază frumoasă în cariera sa, iar Veere Di Wedding a făcut afaceri bune la box-office. A reușit să se regăsească printre cele mai mari filme hinduite cu patru actori feminin în frunte.
Atunci când actrița nu se întoarce la capete (cu sau fără Taimur Ali Khan ), ea se ocupă de o afacere lucrativă după altul. În timp ce ea se afla în joc pentru a juca în fața lui Salman Khan în Bharat (care se pare că a mers la Katrina Kaif ), cele mai recente rapoarte sugerează că lui Kareena i sa oferit un rol în " H appy Bhag Jayegi 3" .
Potrivit lui Pinkvilla , Mudassar Aziz se va întoarce în curând cu cea de-a treia tranșă a serialului Happy Bhag Jayegi și a închis deja scenariul. Kareena a fost abordată pentru rolul principal și ea a dat-o deja din cap. Surse, de asemenea, spun că actrița ar putea avea o cameo în partea a doua, Happy Phirr Bhag Jayegi , care joacă Sonakshi Sinha și Diana Penty .
În timp ce rămâne să fie confirmat dacă Kareena va fi de fapt cea mai nouă adăugire la franciza " Fericită ", nu putem să ne gândim la cât de multă distracție o parte a treia cu ea în ea ar fi de fapt (un alt stil Jab We Met classic , poate?). Fericitul Phirr Bhag Jayegi , cu Sonakshi Sinha, Diana Penty, Jimmy Sheirgill și Jassie Gill, va fi lansat pe 24 august 2018 în teatre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu