duminică, 29 iulie 2018

Salim Khan pe ieșirea lui Priyanka Chopra din "Bharat": Salman Khan nu este supărat, oricine o poate înlocui

Moriile de zvonuri sunt încă abuzate de reacția lui Salman Khan la ieșirea din Bharat a lui Priyanka Chopra . Unii spun mânie, unii spun ușurare, unii spun imensă tristețe. Cu toate acestea, tatăl lui Salman, Salim Khan , este aici pentru a clarifica totul pentru toți cei care sunt încă confuzi. Și, potrivit lui, Salman Khan a fost supărat? Absolut nu.
Într-un interviu acordat lui SpotBoye , Salim a spus: "Este bine ce sa întâmplat. Priyanka nu o face pe Bharat , lasă-o să fie. Asemenea lucruri se întâmplă în industria noastră ", a spus el. El a negat că echipa a fost supărată pe Priyanka pentru că a plecat chiar înainte ca filmarea să înceapă.
Directorul Bharat , Ali Abbas Zafar, a trimis joi un tweet, confirmând că Priyanka a părăsit într-adevăr filmul din "motive personale", ceea ce, potrivit fiecărui raport din lume în acest moment, este angajamentul său față de Nick Jonas. "Da, Priyanka Chopra nu mai face parte din @Bharat_TheFilm & iar motivul este foarte foarte special, ne-a povestit în Nick of Time despre decizia ei și suntem foarte fericiți pentru ea ... Echipa Bharat dorește @priyankachopra o mulțime de dragoste & fericire pentru viață ", a scris Zafar.
Cu toate acestea, Priyanka este încă o parte a piesei The Sky is Pink de la Shonali Bose , care include și Farhan Akhtar și Zaira Wasim . Bharat a lui Salman Khan continuă după cum era planificat, cu Disha Patani și Tabu , iar dacă se vor crede rapoarte recente, Katrina Kaif se va alătura reprezentării Salman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu