sâmbătă, 28 iulie 2018

Nora Fatehi, care a jucat un rol în Salman Khan starrer Bharat: Este un vis devenit realitate


Spectacolul "Dilbar", Nora Fatehi, este cu siguranta pe un mare nivel. Dansatorul canadian marocan, care a declanșat ecranul cu o interpretare a piesei sale iconice Sushmita Sen în Satyameva Jayate a lui Milap Zaveri , cu John Abraham, a adăugat acum o altă pene la cap.
Actrita a fost inscrisa pentru a juca in filmul lui Ali Abbas Zafar, Bharat , in care joaca Salman Khan si Disha Patani. Nora va fi văzută jucând un personaj latino în film, despre care se spune că este un remake hindi al filmului sud-coreean 2014 Ode către Tatăl meu .
Nora, care și-a arătat mișcările de dans magice în mai multe numere de dans în Bollywood și în Sud, este pe punctul de a ne da cu abilitățile ei de actorie în primul său film de lung metraj. Vorbind despre ultimul ei punct de vedere, ea a spus: "Incantat sa faca parte din proiectul de aceasta amploare. Este un vis devenit realitate! Echipa este impecabilă, iar combinația lui Ali sir și Salman sir este combinația perfectă. Pentru mine, acestea erau motive suficient de bune pentru a veni la bord. Așteaptă cu nerăbdare să înceapă în curând fotografiere.
Produced în comun de Apurva și Alvira Agnihotri împreună cu Bhushan Kumar, Bharat este programat pentru lansarea lui Eid 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu