sâmbătă, 28 iulie 2018

Ali Abbas Zafar să anunțe curând numele de lider al lui Bharat, lista lui Katrina și Jacqueline Salman Khan

Este tot un mumbo-jumbo acum în ' Bharat ', după cum Salman Khan este brusc rămas fără eroină după ce Priyanka Chopra a ieșit brusc din film. Și se spune că actorul a intrat într-un mod suprasolicitat pentru a găsi un înlocuitor. În timp ce Katrina Kaif este prima sa alegere, Jacqueline Fernandez este, de asemenea, luată în considerare. Nici Salman, nici Priyanka, a fost directorul Ali Abbas Zafar, care a spart lumii in 27 iulie si de atunci fanii i-au ingrozit pe regizor sa dezvaluie numele actritei care ar inlocui acum Priyanka in film.
Ali și-au luat toate întrebările sâmbătă și au promis că anunțul mare va fi făcut în curând. El a scris: "Da da da ... vom anunța pe doamna lider din Bharat în curând .. Am fost împușcați non-stop și pregătirea simultană pentru programe internaționale".
Dacă se dorește să se creadă un raport de la jumătatea zilei, Salman avea deja o îndoială că Priyanka ar putea ieși din film și, prin urmare, a inițiat deja discuții cu fostul său iubit Katrina Kaif în timpul turneului lor Dabangg Reloaded din SUA.
"Priyanka a fost în discuții cu echipa lui Bharat în ultimele două săptămâni despre cum ar putea fi nevoit să renunțe din motive personale." Salman a început discuțiile cu Katrina în timpul turneului Dabangg Reloaded din SUA. de Jacqueline, de asemenea, sunt aruncate în jurul valorii de. Dar Katrina este de natură să-i dai din cap imediat ce se întoarce de la Londra ", a spus o sursă de tranzacționare la mijlocul zilei.
Katrina și Ali Abbas Zafar sunt prieteni buni și nu ne vom surprinde dacă se va finaliza pentru rol. Dacă este de acord, aceasta va fi a doua colaborare după " Tiger Zinda Hai ".
Bharat de la Salman Khan îl vede și pe Disha Patani, Tabu și Nora Fatehi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu