sâmbătă, 28 iulie 2018

Priyanka Chopra iese din Bharat-ul lui Salman Khan?

Actrita urma sa inceapa sa filmeze la mijlocul lunii august cu un cântec de Holi ...
Mirror a fost primul care a informat (17 aprilie) că Priyanka Chopra va fi reunită cu Salman Khan, un deceniu după comedia fantezie a lui Rumi Jaffrey din 2008, "God Tussi Great Ho", în drama "Bharat" a lui Ali Abbas Zafar. Acum, am aflat că actrița a ieșit din film. Ea a transmis știrile echipei Joi, spunându-le că a făcut un proiect mai mare.
Potrivit unei surse apropiate dezvoltării, Priyanka trebuia să înceapă filmările la mijlocul lunii august după un program de zece zile al lui Sky Shine Bose, "The Sky Is Pink", povestea adevărată a lui Ayesha Chaudhary, din 8 august. Bharat începuse duminica trecuta cu Salman care joaca un cascador de motociclisti si Disha care joaca un artistic trapez intr-un circ in anii '60. Acesta a fost urmat de o melodie de douăsprezece zile ilustrată de duo și coregrafică de Merchantul Vaibhavi, care a început joi.
Salman și Priyanka au fost văzuți mai devreme în romcomul lui David Dhawan, Mujhse Shaadi Karogi (2004) și antologia de dragoste a lui Nikkhil Advani, Salaam-e-Ishq (2007). Ali a spus mai devreme despre Mirror: "Bharat este revenirea lui Priyanka la Bollywood, după ce sa dovedit a fi interpret într-o emisiune TV la nivel mondial, Quantico și la Hollywood. Priyanka este astăzi cea mai mare artistică indiană la nivel mondial și se potrivește perfect filmului, deoarece aduce la masă talentul său incredibil și atracția internațională. "
De data aceasta, Ali a rămas indisponibil pentru comentarii.
Priyanka a transmis știrea echipei de film joi, spunându-le că pleacă în timp ce făcuse un proiect mai mare
Ahmedabad Mirror

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu