sâmbătă, 28 iulie 2018

Bharat trage va merge ca pe programul "- Nikhil Namit, CEO-Reel de producție de viață!

Vestea lui Priyanka Chopra care renunță la "Bharat" lui Ali Abbas Zafar a devenit în cel mai scurt timp vorbirea orașului. În plus, motivul din spatele aceluiași lucru a dat foc pe internet. Până acum, suntem siguri că sunteți conștienți de faptul că Priyanka a avut o schimbare a minții în ultimul moment, din cauza căsătoriei sale iminente cu prietenul Nick Jonas anul acesta.
Postați cuvântul oficial al regizorului "Bharat", Ali Abbas Zafar, pe Twitter, au apărut întrebări legate de film. În timp ce unele speculații ale filmului suferă de dispariția post-Priyanka, unii sunt dornici să știe cine va intra în pantofii lui Priyanka și dacă data lansării va fi împinsă înainte.
Deci, aici avem un răspuns la toate întrebările.
Nikhil Namit, CEO al Reel Life Production Pvt Ltd a informat-o exclusiv pe Bollywood Bubble, că "tragerea lui Bharat va fi efectuată conform programului și vom veni pe EID 2019 conform planului" Vorbind despre Priyanka, el a declarat: la Priyanka Chopra pentru viitorul ei. "2018
Vorbind despre doamna de vârf, Nikhil confirmă: "O nouă doamnă de vârf va fi difuzată alături de Salman Khan și cu siguranță va fi un mare imbold pentru fanii săi. În afară de aceasta, "Bharat" este cel mai mare film din 2019 și are mult în stoc pentru toată lumea.
De asemenea, featuring comedian Sunil Grover și filmul va lansa pe Eid, 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu