sâmbătă, 28 iulie 2018

"Salman nu este supărat cu Priyanka, Koi Bhi Aa Jayega Uski Jagah Par," spune Salim Khan pe controversa Bharat!

Papa Salim Khan vorbește EXCLUSIV la SpotboyE.com pe ieșirea controversată a lui Priyanka Chopra din afacerea ambițioasă a fiului său Salman, Bharat ...
Salim Khan este sinele său calm (obișnuit de fiecare dată când Salman a aterizat în necazuri) încă o dată. Producția sa de origine Bharat, care a văzut-o pe Priyanka Chopra, care a scos filmul (știrile au luat foc de pe Internet încă de ieri) nu l-au lăsat în urmă. Cel puțin așa sa întâmplat într-un chat telefonic pe care l-am avut cu el în dimineața asta.
Este bine ce sa întâmplat. Priyanka nu o face pe Bharat, lasă-o să fie. Astfel de lucruri se întâmplă în industria noastră ", ne-a spus el.
Sa întâmplat pentru prima dată că cineva a lăsat un film? Propriul nostru Zanjeer a trecut prin atâtea insule și ieșiri ", a continuat el.
Dar misiunea lui Priyanka a venit destul de la ora n-am, nu-i așa? - Nu, nu este a noua oră. Și repet, se întâmplă astfel de lucruri - câteodată se întâmplă pentru problemele date, rolul sau chiar aspectul banilor. Aur kabhi aadmi ki kuch apni majbooriyan hoti hai. Nu am intrat încă în detaliu de ce Priyanka la părăsit pe Bharat, dar în curând vom arunca pe altcineva. Nu suntem supărați de Priyanka. Salman Khan nu este, de asemenea, supărat ", a adăugat Salim Khan.
Și cine va fi aruncat în rolul lui Priyanka, ne-am impresionat? A răspuns Salim Khan, "Ko bhi aa jayeja (uski jagah par). Bahut saare log hain. "

În această dimineață, însă, ne-am trezit să citim Nikhil Namit, directorul executiv al Reel Life Productions, care bancorează filmul, în care decizia lui Priyanka este "neprofesională".
Ieșirea în cauză a făcut mai multe știri decât altfel ar fi avut din două motive. Una, prima școală de gândire a fost că Priyanka își vrea timpul să se căsătorească cu Nick Jonas. În al doilea rând, nimeni nu se aștepta ca Priyanka să renunțe la Bharat, având în vedere faptul că a fost un mare patch-uri profesionist pentru ea cu Salman după ce cei doi practic au încetat să lucreze între ei după ce Priyanka a refuzat să joace rolul principal al lui Sahil, temperaturi de gheață pe seturile lui Dumnezeu Tussi Ho Mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu