vineri, 31 august 2018

Anticiparea de mare pentru filmul de lupte indian "Sultan," al doilea film al lui Salman Khan pentru a lovi cinematografele din China în acest an!

Urmând pașii lui Dangal, filmul lui Aamir Khan, un alt film indian care se concentrează pe luptătorii indieni, Sultan, va fi lansat vineri în China continentală.

Cu filmul indian Bollywood Megastar Salman Khan si regizat de Ali Abbas Zafar, filmul indian din 2016 despre lupta unui campion de lupte indian in lupta indiana pentru a-si croi cariera si a familiei sale este setat sa devina al doilea film al stelei pentru a incanta ecranul de argint in China anul acesta dupa Bajrangi Bhaijaan în martie.

Bajrangi Bhaijaan a câștigat un total de 286 de milioane de yuani (42 de milioane de dolari) pentru a deveni cel mai înalt cinematografic, non-Aamir Khan film indian din China.

În prezent, voturile "vreau să vadă" de la Sultan pe platforma chineză de ticketing Maoyan au ajuns la 32.000, depășind pe cea a lui Bajrangi Bhaijaan înainte de a ieși. În timp ce anticiparea este ridicată, filmul se va confrunta cu o concurență puternică din partea Mission: Impossible - Fallout. Debutând în aceeași zi, filmul Tom Cruise are un număr de 210.000 de voturi uimitoare.

De altfel, din moment ce Sultan se concentrează pe lupte, este frecvent comparat de către filme și critici chinezi la filmul lui Aamir Khan din 2016, filmul Dangal, care este încă cel mai mare film indian din China, cu un box-office de 1,3 miliarde de yuani.

O poveste despre dragoste

"Filmul ar trebui să fie numit" Nașterea unei fiice pentru Tatăl în Dangal "," a glumit netienul chinez Shuaidao Wangdao pe Sina Weibo.

"De asemenea, cu o poveste de lupte, Sultan se concentrează mai mult pe modul în care un indian fier" se înclină "înaintea dragostei sale, găsind astfel un echilibru între sport și dragoste", a declarat directorul de cinematografe China Sina Weibo marți.

Potrivit echipei de producție, cele două filme aflate în centrul lor spun diferite povești.

"Dangal este despre pasiunea tatălui pentru fiicele sale. Sultanul este, la inimă, o poveste de dragoste. De asemenea, este vorba despre încercarea unui bărbat de a se ridica deasupra eșecurilor sale ", a declarat Salman Khan, care joacă în filmul eroului sultan, pe care la descris ca un" om simplu ", similar cu personajul pe care la jucat în Bajrangi Bhaijaan. Global Times într-un interviu prin e-mail.

Pentru a se potrivi mai bine rolului, steaua a trebuit să ia cursuri de formare cu luptători profesioniști pentru a învăța mișcările de lupte înainte de a filma.

"Sultanul este o poveste care a fost în mine îndelungat", a declarat regizorul și scenaristul filmului, Ali Abbas Zafar, la adresa Global Times prin e-mail, descriind filmul ca pe o "poveste nehotărâtă" care transmite "un mesaj social cu o atingere emotionala ".

În timp ce filmele indiene au câștigat teren în China în ultimii doi ani, cu succesul filmelor precum Dangal și Hindi Medium, Zafar este, de asemenea, pozitiv cu privire la perspectivele filmelor chinezești de pe piața indiană, spunând că filmele sale preferate chinezești sunt Zhang Yimou's To Live Chen Kaige se răzbună Concubina mea.

"Simt că culturile indiene și chineze sunt la fel. Simțim că emoțiile și familia pentru noi sunt foarte importante, undeva unde ambele țări cred că același cinematograf și arta lor sunt acceptate unul de celălalt ", a scris regizorul.

Dragostea de la fani

Deși regizorul și Salman Khan nu au făcut acest lucru în China de data aceasta pentru a promova filmul - probabil din cauza presei rele care a înconjurat steaua din aprilie, când a fost condamnat de o instanță indiană de ucidere a antelopelor pe cale de dispariție acum două decenii - un grup de fani chinezi au muncit din greu pentru a-și arăta sprijinul pentru film și pentru vedetă.

"Deși nu am organizat niciun eveniment de vizionare a filmelor pe scară largă pentru Sultan, recomandăm membrilor care trăiesc în aceleași zone să se uite la film. Am făcut, de asemenea, uniforme de club și semne pentru ei, astfel încât să se poată arăta când merg în cinematografe ", a declarat Huo Huo, manager pentru Salman Khan China Fan Club, care conduce știrile importante despre stele pe Sina Weibo și platforma forumului BBS din China , a declarat marți la Global Times.

Deși Salman Khan a devenit mai cunoscut în China după debutul lui Bajrangi Bhaijaan, baza fanilor lui, în timp ce crește, este încă mică în comparație cu multe alte vedete străine celebre.

"Sperăm că eforturile noastre și filmul vor ajuta la atragerea mai multor fani", a spus Huo.

Pentru mulți dintre fanii hardcore ai chinezilor lui Salman Khan, ei s-au îndrăgostit de stea datorită aspectului său, iar mai târziu au devenit îndrăgostiți de el după ce au vizionat filmele și au învățat despre implicarea sa în organizații de caritate.

"Îl iubești mai mult pe măsură ce îl cunoști", a declarat Zhe Xiu, membru fan al clubului, pentru Global Times.

"El este la fel de inima și plin de simț al dreptății ca și rolul pe care îl joacă în Bajrangi Bhaijaan".

"Am văzut rapoartele chineze care se întreabă despre abilitățile lui Salman Khan, cred că ar fi trebuit să-și închidă gura după ce au văzut Bajrangi Bhaijaan ... dar acum sultanul vine și el!" Xia Tian, ​​un fan al lui Salman Khan timp de opt ani, Times.

"Mă voi uita cu siguranță la film în cinematografe de mai multe ori", a spus ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu