vineri, 31 august 2018

Box India Star Clasificări august 2018 - Khans sunt împărțite!

Ther a fost o schimbare în clasamentul Box Office India, deoarece Ranbir Kapoor a făcut pași imense cu Sanju și se află la numărul doi și împărțește Khans. Salman Khan este încă la vârf de la distanță și a înregistrat un scor de 2000 de puncte, plus pentru opt luni consecutive, care este primul pentru orice actor de când aceste clasări au început în 2010.
Se bazează pe numerele pur box office, astfel încât, evident, cât de mult este creditat lui Ranjir Kapoor pentru Sanju și cât de mult era un Rajkumar Hirani un factor deschis pentru argument. Acest lucru deoparte luând în considerare numerele de numere de cutie în considerare este de a da imaginea de mai jos și este în aceste diagrame că primele semne vor veni de o provocare pentru Salman Khan de la tinerii actori. Va veni într-o zi, deoarece în cele din urmă vârsta intră în joc. Salman Khan a dominat topurile de la lansarea Bodyguard în 2011, fie cu Shahrukh Khan, fie cu Aamir Khan pe locul al doilea și este prima dată când altcineva a ajuns pe locul al doilea.
Provocarea va veni de la o stea mai tânără, în timp ce Aamir Khan și Shahrukh Khan au o activitate limitată și chiar dacă ar trebui să provoace timp de câteva luni, aceasta nu va mai aparține înainte de a fi înghițit de stele mai tinere. Akshay Kumar a văzut o cursă constantă în acest deceniu, fără a provoca punctul de top, în timp ce Hrithik Roshan a fost lovit din greu. Numerele de deschidere a dezastrelor lui Mohenjo Daro și Kaabil și-au pus poziția în box-office într-un loc îngrozitor, care are nevoie de multă muncă pentru a ieși afară, dar popularitatea lui este mai presus de ceea ce sugerează cifrele. Hrithik Roshan este singura stea din top 10 cu puncte minus.
Clasamentele de mai jos se referă la India și se bazează complet pe numerele de birouri de deschidere cu factori de vacanță scoși și filme care sunt roluri tehnice sau reduse de mici dimensiuni. Criteriile pentru clasamentele de mai jos sunt aici .
1. Salman Khan: 2380 de puncte
2. Ranbir Kapoor: 832 de puncte
3. Aamir Khan: 765 de puncte
4. Shahrukh Khan: 514 de puncte
5. Akshay Kumar: 468 de puncte
6. Varun Dhawan: 395 de puncte
7. Ajay Devgn: 282 de puncte
8. Ranveer Singh: 257 de puncte
9. Tiger Shroff: 178 de puncte
10. Hrithik Roshan -205 de puncte
Există întotdeauna factorul de credit și factorul de umplutură, iar reprezentarea noastră poate fi văzută aici, care ajustează puțin cât de mult sunt numerele de fapt ale actorului. Această reprezentare poate fi văzută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu