vineri, 31 august 2018

Rafta Rafta a fost ideea lui Salman!

Pe măsură ce filmul Yamla Pagla Deewana Phir Se a lovit ecranele vineri, Bobby Deol dezvăluie că a fost ideea lui Race 3, co-stară a lui Salman Khan, că piesa Rafta Rafta din filmul Kahaani Kismet Ki cu Dharmendra și Rekha este recreată pentru noul film .
"Salman a sugerat că ar trebui să-l luăm pe Rekhaji în acel cântec. El a mai spus ca ar trebui sa-l facem pe Sonakshi si pe Shatrughan Sinhaji sa fie o parte a acelei melodii, astfel incat sa le vedem pe toate intr-un singur cadru ", spune Bobby adaugand ca Salman iubeste filmele lui Dharamji si seamana foarte mult cu tatal sau alegerilor de film și ale temperamentului.
Salman va fi văzut în YPD Phir Se în caracterul lui Mastana. "Este ca Yamla Pagla Deewana Mastana", spune Bobby. "Salman îl iubește pe tatăl meu și tatăl meu îl iubește în mod egal. Oamenii vor să-i vadă împreună, așa cum au văzut în filmul lui Sohailbhai, Pyar Kiya, lui Darna Kya. Și o vor vedea în acest film ", spune Bobby adăugând că Mastana va crea o nouă întorsătură în poveste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu