miercuri, 29 august 2018

Realizați-vă cu Salman!

Troll-ul social media este omniprezent. La fel este și faptul că majoritatea nu își folosesc propriile nume. Și se pare că Salman Khan - cu peste 34 de milioane de adepți pe Twitter - se face cu trolli care nu reușesc niciodată să facă atacuri personale asupra lui, familiei sau prietenilor săi.
Actorul face eforturi sporite pentru ca fanii să facă parte din propria sa aplicație "BeingInTouch", mai degrabă decât alte platforme media sociale.
"(De folosit) Aplicația fiind în contact trebuie să veniți cu identitatea reală", a spus Salman, indicând de ce este important pentru el. "Toată lumea consideră că aveți dreptul de a spune ceva. Dar când adevărata ta identitate arată că ai grijă înainte să spui ceva. Limba este parlamentară. Nu folosiți identitatea altcuiva și folosiți limbaj dezgustător. "
Dupa lansarea Racei 3, Twitter a fost blestemat de tendintele continue ale fanilor care nu au vrut un Dabangg 3. Ei au citat o multime de motive, cel mai important fiind faptul ca nu au vrut ca franciza sa fie ucisa din cauza Povestea compulsiva a lui Salman de a oferi locuri de munca unor actori care nu sunt atat de populari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu