miercuri, 29 august 2018

Loveratri: Încercați melodia "Tera Hua" din filmul de debut al lui Aayush Sharma-Warina Hussain!

Aayush Sharma a anunțat lansarea celei de-a treia cantece intitulată "Tera Hua" din filmul Loveratri , care va fi lansat joi. Actorul a luat-o pe contul său Twitter pentru a dezvălui cântecul care a ieșit în două zile.
Prima piesă a lui Loveratri , Chogada , a fost lansată pe 14 august și sa dovedit a fi albumul de muzică și al doilea cantec intitulat " Akh Lad Jaave " a devenit imnul clubului anului. Cu cântece de hârtie înapoi în spate, al treilea cantec "Tera Hua" este foarte anticipat de fani.
Îmbinând publicul în starea de spirit festivă, remorca lui Loveratri prezintă o serie de emoții precum romantismul, drama, umorul și tragedia care agită interesele publicului. Amintindu-se pe fundalul lui Gujrat, dramă romantică dezvăluie povestea de dragoste a cuplului de conducere prin care se lega de Garba.
Vizind un spectacol plin de farmec în festivalul colorat Navratri, afișul conținea chimia crackling a perechii proaspete de Aayush și Warina Hussain . Dovedind să fie un tratament festiv, Loveratri surprinde esența lui Navratri, iar Garba este esența filmului.
Scris de Niren Bhatt, " Loveratri " este regizat de Abhiraj Minawala, care va face și debutul regizoral cu filmul. Drama romantică va marca următoarea aventură a lui Salman Khan Films.
Regizat de Abhiraj Minawala, Loveratri este produs de Salman Khan sub bannerele lui Salman Khan Films și este lansat pe 5 octombrie 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu