joi, 30 august 2018

Bigg Boss 12: Nu Lonavala, Salman Khan să lanseze spectacolul pe scară largă în Goa în acest an

Cel mai interesant, controversat și interesant spectacol de televiziune Realg Bigg Boss a devenit una dintre cele mai populare spectacole de pe micul ecran, datorită formatului, conținutului și, bineînțeles, datorită Salman Khan .
Al 12-lea sezon al emisiunii va fi difuzat în curând și de această dată tema spectacolului este "jodis", adică perechi.
Deoarece spectacolul este raportat pentru a distra spectatorii de la 16 septembrie , entuziasmul în jurul valorii de aceeași este destul de palpabil.
Pe măsură ce data premierei spectacolului se apropie, ceva nou despre el este dezvăluit în fiecare zi, în timp ce crește tot timpul coeficientul de emoție.
De data aceasta pe Bigg Boss 12 , încă o surpriză este că, pentru prima dată, gazda Salman Khan va lansa spectacolul din Lonavala.
Atunci unde este programată?
Conferința de presă se spune că se va ține în acest minunat Goa în acest an.
Motivul din spatele acestei schimbări în locație nu a fost dezvăluit, dar se pare că este mai mult să încerci ceva nou decât orice altceva.
În timp ce vorbim despre același Pinkvilla a raportat o sursă spunând: "În fiecare an CULORI vine cu teme unice și idei interesante pentru a lansa show-ul lor și iubitul lor Bigg Boss. În acest an, de asemenea, canalul a venit cu ideea distractivă de lansare a viitorului sezon Bigg sef 12 în Goa cu nimeni altul decât Salman Khan, gazda. Invita-te, de asemenea, cu simțul plajelor este o plăcere totală de ochi și specifică un cod de îmbrăcăminte, chemând invitații în îmbrăcăminte însorită și plină de culoare ".
O invitație a aceluiași lucru a apărut online. Uite, aruncă o privire!
În timp ce vorbește despre tema sezonului din acest an, ar fi interesant de remarcat că spectacolul de data aceasta va avea trei jodi comune și trei cupluri de celebrități.
Din totalul de 21 de concurenți vor fi trei ioduri de celebritate și trei ioduri comune. Restul celor nouă concurenți (trei celebrități și șase oameni obișnuiți) vor intra ca single și în ziua în care Salman Khan le va introduce pentru prima dată, el va împerechea șase dintre ei. Restul de trei, pe de altă parte, se vor bucura de viața lor singură pentru câteva episoade înainte de a fi introdusă o întorsătură!
Nu numai acest lucru, rapoartele sugerează de asemenea că de această dată spectacolul va avea și doi parteneri homosexuali ca și concurenți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu