luni, 31 decembrie 2018

Anul Nou special: Filme care așteaptă cu nerăbdare până în 2019

Este corect spus că fiecare punct de final se îndreaptă spre un nou început. Anul 2018 a fost unul de divertisment și a văzut câteva mari filme, cum ar fi "Zero", "2.0" și "Thugs of Hindostan", lovind ecranele de argint. Filmele care au fost așteptate de mult timp au lovit în sfârșit ecranele de argint în acest an, mult la entuziasmul fanilor.
Pe măsură ce înfășurăm anul trecut, aici ne uităm la ceea ce 2019 are în magazin pentru toți fanii filmului de acolo!
Manikarnika: Regina din Jhansi
Kangana Ranaut starrer 'Manikarnika: Regina lui Jhansi' este una dintre cele mai mari lansări din 2019 și este programată să apară pe 25 ianuarie. Filmul marchează și chipul popular al televiziunii, debutul lui Bollywood de Ankita Lokhande. Trailerul "Manikarnika" a fost lansat cu câteva zile în urmă și a arătat Kangana într-un avatar feroce. După remorca cu putere, toți ochii așteaptă eliberarea filmului!
Kalank
"Kalank" de la Abhishek Varman se află pe primul loc de când a fost anunțat și va fi lansat în 19 aprilie anul viitor. Filmul reunește fostul cuplu rumored Sanjay Dutt și Madhuri Dixit. Are un star de ansamblu distribuit cu Sonakshi Sinha, Alia Bhatt, Varun Dhawan și Aditya Roy Kapoor, care joacă roluri pivotale.
Gully Boy
Ranveer Singh Alia Bhatt și Kalki Koechlin starrer 'Gully Boy' este încă un film care este una dintre cele mai așteptate versiuni ale anului 2019. Gully Boy 'este programat pentru lansarea Zilei Îndrăgostiților, care este 14 februarie. Mai mult, filmul va avea premiera mondiala la Festivalul de Film de la Berlin din 2019 care va avea loc intre 7-17 februarie.
Student al anului 2
Chunky Panday și iubita fiicei lui Bhavana Panday, Ananya Panday, vor face debutul ei Bollywood cu "Student al anului 2" al lui Karan Johar. Filmul marchează, de asemenea, debutul lui Tara Sutaria și îl vede pe Tiger Shroff drept conducătorul de sex masculin. Spre deosebire de predecesorul său, de data aceasta "SOTY" va avea două doamne principale. Filmul este programat să se lanseze în luna mai.
Bharat
Salman Khan, Katrina Kaif și Disha Patani starrer 'Bharat' este probabil cea mai mare emisiune din 2019. Filmul a fost în lumină reflectoarelor încă de când a fost anunțat și a fost o mulțime în știri în acest an după ce Priyanka Chopra a ieșit din filmul datorită ei angajament cu Nick Jonas. Pentru a completa filmul pentru Pee Cee, Katrina a intrat. Filmul are o stea de ansamblu distribuită cu actori talentați precum Aasif Shaikh, Sunil Grover și Tabu pentru a numi câteva părți importante. "Bharat" este programat pentru o lansare Eid.
Brahmastra
Amitabh Bachchan, Alia Bhatt și Ranbir Kapoor starrer 'Brahmastra' este încă un alt film pe care așteptăm cu nerăbdare în 2019. Filmul este condus de Ayan Mukerji. Este pe seturi ale acestui film că Ranbir și Alia s-au îndrăgostit, sugerează rapoarte. Cei doi vorbesc despre oraș în zilele acestea și din când în când imaginile lor sparg internetul. "Raila", așa cum îi adresează fanii cei doi, este una dintre cele mai adorabile cupluri din Bollywood și fanii sunt dornici să-și vadă primul film împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu