duminică, 30 decembrie 2018

Salman Khan și legătura lui Karan Arjun cu Shah Rukh Khan vă vor face nostalgici

De a deveni întotdeauna viața unei petreceri de a distra oaspeții cu glumele lor, Salman Khan și Shah Rukh Khan au făcut totul împreună. De data aceasta, duo-ul a reminisat vremurile lor vechi și aici este dovada!
Luând la Instagram, Salman a împărtășit un videoclip cu SRK și cu el vizionând videoclipul piesei "Yeh Bandhan Toh" din filmul lor " Karan Arjun " și nu prea reușim să le luăm. Video începe cu o fotografie a unui ecran TV. După câteva momente, camera se mișcă pentru a dezvălui chipurile lui Shah Rukh și Salman, care îl urmăresc împreună la o petrecere.
Actorul Kick a spus că "Karan + Arjun ... amintiri frumoase @ iamsrk".

Prietenia lui Salman și Shah Rukh este un fapt cunoscut. Cei doi s-ar fi putut transforma într-un patch dur în ceea ce privește prietenia lor, dar nu mai.
Interesant, Shah Rukh a vizitat recent seturile de reality-show Salman pentru a promova filmul său " Zero ". Salman are, de asemenea, un cameo în film pentru piesa "Issaqbaazi". Traseul cu piciorul care atinge piciorul arată camaraderia incontestabilă a duo-ului Khan care te face să te rădăcini pentru brânza lor. De asemenea, a primit recenzii pozitive de la public.
SRK a făcut de asemenea un cameo în "Tubelight" al lui Salman.
Duo-ul a dat concursuri importante printre care "Hum Tumhare Hai Sanam", "Har Dil Jo Pyar Karega" și "Kuch Kuch Hota Hai".
Între timp, Salman va fi urmărit în continuare în " Bharat " al lui Ali Abbas Zafar , iar Shah Rukh joacă rolul biopic al astronauților Rakesh Sharma .
https://www.facebook.com/BeingSalmanKhan/videos/472200306637844/UzpfSTEwMDAwODI3MTkzNjc3OToyMjgzNTYzOTg4NTk1OTc3/?id=100008271936779

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu