duminică, 30 decembrie 2018

În cursa la zero, criminali nu au putut câștiga

Anul 2018 a avut o parte din momentele umilitoare, unele în serios amuzante și unele de disportiv. Acestea din urmă au inclus în mod definitiv filme pe care Khans le-a acționat în care s-au scufundat înainte de a putea spune: "Stop, nu rezervați acel bilet".
Îi mulțumim lui Shah Rukh, Salman și Aamir pentru ( Zero, Race 3 și Thugs of Hindostan, respectiv) pentru că ne-au făcut să ne dăm seama că vrem un cinematograf bun - indiferent dacă este vorba de un Khan sau de (Ayushmann) Khurrana. Filmele de film nu mai vor chestii arhetipale cu brațe întinse sau stomping în jurul unui costum dat de Johnny Depp.
Dacă doriți să ne dați aceeași masala îmbuteliată, un mic răsturnare a fundamentelor ar putea să vă aducă de fapt la o reluare drăgălașă.
Ceilalți care ne-au făcut să zâmbească erau trupa politicienilor care se bucurau de a fi inovatoare nemilos în arta lor. Să verificăm câteva: Ministrul educației Satyapal Singh trebuie să primească panglica albastră pentru proclamarea că "teoria evoluției lui Charles Darwin este greșită din punct de vedere științific. Nimeni, inclusiv strămoșii noștri, scrise sau orale, au spus vreodată că au văzut o transformare a maimuțelor într-o ființă umană .“ Mulțumesc, domnule Singh, că ne-ați ajutat să vă amintiți clasa noastră de biologie din clasa a 8-a, așa de grafică și uimitoare cu privire la subiectul dumneavoastră.
De asemenea, trebuie să mulțumim unui alt politician pentru că a crezut că a găsit un remediu pentru cancer. În luna martie a acestui an, Shankarbhai Vegad, un deputat BJP Rajya Sabha din Gujarat, a declarat că bălegarul de vaca și urina pot vindeca boala îngrozitoare. "Astăzi, dacă cineva are cancer, nu există nici un remediu pentru asta ..." Îi place aviditatea domnului Vegad, dar din păcate, suntem departe de visul pe care la visat în plină zi.
Și un alt politician ne-a făcut să zâmbim: ministrul de animale din Uttarakhand, Rekha Arya, a remarcat că vaca este "singurul animal care nu numai că inhalează oxigenul, ci și îl exhalează". Nu, niciunul dintre noi nu sa repezit la manualele noastre pentru a verifica acest lucru, dar am zâmbit totuși pentru că nu știm ce să mai facem.
Evenimentele sportive ne-au făcut să realizăm că toată lumea poate fi însoțită - chiar Virat Kohli. Căpitanul de cricket indian sa aflat într-o supă când a spus unui fan să "părăsească India", după ce a spus că îi place să vadă batsmenii australieni și englezi mai mult decât cei din India. Am fost șocați, dar am zâmbit pentru că era Kohli la cel mai bun extempore. Kohli a clarificat pe Twitter că trollingul nu era pentru el, dar era prea târziu până atunci - unii dintre noi s-au decis deja să nu mai urmărească Cenușă.
Nu în ultimul rând, am dori să mulțumim tuturor nunților înalte care au avut loc în 2018. Am zâmbit deoarece grandiozitatea ne-a orbit pe mulți dintre noi. Am zâmbit, de asemenea, pentru că, în cele din urmă, ne-am dat seama dacă în trifoi sau nu, toată lumea dansează să filmeze cântece la sangeets. Și ca și noi, chiar și cei cu toc înclinat nu pot să-i facă pe thumkas și jhatkas drept, dar ei tocmai dansau. Dacă tipii tony pot scăpa cu două picioare stângi, putem și noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu