duminică, 30 decembrie 2018

Katrina Kaif iese din film cu Varun Dhawan

Vroia sa puna mana pe toti?
La inceputul acestui an, After Hrs a spart vestea ca Katrina Kaif va imparti spatiul pe ecran cu Varun Dhawan intr-un film de dans 4D care va fi insotit de Remo D'Souza. Aceasta va fi a doua ieșire a actorului de la Judwaa 2 cu directorul coregraf după ABCD 2 .
Acum, am auzit că actrița Zero a renunțat la filmul care a fost planificat să meargă pe etaje în primul trimestru al anului 2019. În timp ce Kat nu era disponibil pentru comentarii, purtătorul de cuvânt al ei a spus: "Katrina a trebuit să renunțe la Remo D ' Souza are un film de dans datorită programului său agitat pentru Bharat . Ea a fost întotdeauna un profesionist aprofundat. Ea a decis să părăsească acest film, dat fiind că datele sale s-au ciocnit cu Bharat , pentru care a filmat acum.
De altfel, filmul de dans este produs de seria T, care susține și Bharat împreună cu Salman Khan și Atul Agnihotri. O sursă asociată filmului ne spune că în jur de 45 de zile de filmare rămase va fi finalizată pe un set special construit în Film City.
Când a fost contactat, Bhushan Kumar, președinte și director general al seriei T, a declarat că, deoarece compania sa este implicată în ambele filme, au ajuns la un acord reciproc. El a spus: "După ce am luat în considerare toate aspectele, am văzut că Katrina nu va putea găzdui filmul de dans. Inițial, datele lui Bharat erau de așa natură încât ar fi putut începe cu ușurință mișcarea de dans ", a spus el, adăugând:" Dar acum, din păcate, Bharat a fost împins puțin și echipa are nevoie de încă câteva zile pentru a încheia filmarea. De asemenea, filmul de dans nu poate fi amânat pentru că avem un program mare în Londra în februarie, iar sezonul de iarnă joacă un rol esențial în poveste. Deci, acea parte nu poate fi împușcată niciodată. Dacă s-ar fi schimbat acest lucru, filmul ar fi fost amânat până în iarnă viitoare și ar fi fost prea târziu. Și, Katrina a împușcat deja o parte considerabilă pentru Bharat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu