duminică, 30 decembrie 2018

Sanjay Leela Bhansali vrea ca Saudagar "ca" filmul cu Shah Rukh Khan și Salman Khan?

Cu câteva săptămâni în urmă, speculațiile au fost pline de faptul că, după Padmaavat , Sanjay Leela Bhansali intenționează să facă un film cu cei doi favoriți Khans, Salman Khan și Shah Rukh Khan. In timp ce regizorul auteur si-a inceput ingerarile cu Khamoshi: The Musical (1996) si a urmat-o cu Hum Dil De Chuke Sanam (1999), ambii cu Salman, al treilea regizor Devdas , au jucat SRK in rolul principal.
În timp ce în perioada intermediare, a existat o veste despre el în colaborare cu Salman și SRK pentru diferite subiecte, nimic nu sa concretizat. Până la aceste rapoarte despre faptul că a adus împreună pe Khan pe ecran. Interesant este faptul că Bhansali, care știe să păstreze un profil scăzut și să nu participe la multe evenimente, a fost văzut că a avut ocazia bună la festivitățile de sărbătoare ale lui Salman la ferma Panvel din ziua de joi. Acum, auzim că regizorul intenționează să proiecteze un proiect cu cei doi khani. "Sanjay contemplă un subiect ca Saudagar , în care Salman și Shah Rukh joacă prieteni care au un impact și devin dușmani jurați, doar pentru a lăsa piese de la sfârșitul povestii să se reunească împotriva unui dușman comun și pentru o mai mare bunăstare , Spune sursa noastră, adăugând: "Cu toate acestea, el este extrem de precaut că nu este văzut ca fiind inspirat din subhash Ghai's 1991 superhit cu Dilip Kumar și Raaj Kumar".
Dacă SLB o va sparge , atunci ar fi interesant să vedem că Salman și SRK fac un film complet după Hum Tumhare Hain Sanam (2002).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu